Logo

Fashion

DE 5 fashion trends volgens JFK hoofdredacteur Willem Baars

Als er iemand is die je moet hebben voor de allerlaatste modetrends, dan is het Willem Baars, al dik 10 jaar de hoofdredacteur van het mannenbled JFK. Voor zijn werk komt hij niet alleen in aanraking met de mooiste modellen, maar zit hij ook vooraan bij de grote shows. Wij vroegen Willem -vader van een dochter welke trends het helemaal zijn dit seizoen en wat er niet mag ontbreken in onze kast.

Oversized:

T-shirts en trenchcoats mogen dit seizoen een maatje groter zijn, want oversized is hot. Handig als je maat er niet meer is en ook nog eens helemaal on point.

Witte sokken in slippers

Misschien denk je nu; no way, maar witte sokken in -het liefst designer- slippers kunnen helemaal deze zomer. Niet alleen op de camping, maar gewoon altijd.

Athleisure

Ook deze zomer mag je je sport outfit ook buiten de gym dragen. Merken als Gucci, Palm Angels en Hydrogen gaan helemaal mee met deze trend en hebben te gekke trainingsbroeken, hoodies en andere sporty items in de collectie.

Neon

Deze zomer niet op safe met zwart en wit, maar knallen met neon kleuren! Je kan helemaal losgaan met een neon yellow t-shirt, maar ook op safe gaan met een neon detail in je sneakers.

Flared broeken

Move over baggy jeans, deze zomer gaan we terug naar de seventies en gaan we aan de wijduitlopende jeans. Deze trend staat nog in de kinderschoenen, maar gaan we zeker zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *