GIVE-AWAY: BabyBjörn Wipstoel Bouncer Bliss

Baby & Kids

GIVE-AWAY: BabyBjörn Wipstoel Bouncer Bliss

Dads-to-be opgelet, met deze win-actie ga je heel blij zijn! Wij mogen namelijk samen met BabyBjörn een nieuwe Wipstoel a.k.a. Bouncer Bliss weg geven in jouw favoriete kleur. Doormiddel van de nieuwe “BE You” najaarscollectie stimuleert BabyBjörn jonge ouders om zichzelf te zijn. Vandaar dat je in deze collectie niet het traditionele kleurengamma gaat vinden maar opvallende nieuwe kleuren. Het mooie is dat hier zeker een kleur bij zit die jij als Dad ook gaat waarderen, aangezien je vrouw waarschijnlijk de beslissing maker is als het gaat om dit soort producten.

Babybjorn-stoel

En net daarom presenteert het Zweedse bedrijf een najaarscollectie met een kleurrijke diversiteit – zodat iedereen kleur kan bekennen; zijn unieke kleur. Want iedereen heeft recht op zijn eigen stijl – ook in het opvoeden van de kinderen.

Om de nieuwe najaarscollectie van BabyBjörn te vieren mogen wij dus 1 Dad gelukkig maken met een kleurrijke nieuwe wipstoel ter waarde van €154,90. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is het volgende:

  • Volg @thedad_com & @babybjorn op Instagram
  • Like de post hieronder
  • Tag 2 dads onder de Instagram post

Aan jouw dus de keus welke kleur je het liefst ontvangt, als je wint. Goodluck!

*De nieuwe collectie is een limited edition en inmiddels verkrijgbaar in de Benelux bij Paradisio, Babydump en BabyPark. 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie