Max Motor Dreams imiteert je auto om je baby te laten slapen

Baby & Kids - Tech

Max Motor Dreams imiteert je auto om je baby te laten slapen

Laat thuis komen van een dagje uit met de kleine lekker slapend op de achterbank. Een heerlijk manier om in alle rust thuis te komen, alleen hoe krijg je je slapende baby naar bed zonder hem of haar wakker te maken… Meestal levert dit nog weleens problemen op. Een dochterbedrijf van Ford, Max Motor Dreams, heeft wellicht de oplossing voor je.

Een wieg dat het zelfde gevoel geef van een rijdende auto, inclusief geluid, licht en vibratie.

 

668-Ford-Max-1

 

De Max Motor Dream wieg heeft een zeer strak design en staat ongetwijfeld goed bij je interieur. De houten accenten en het simpele design geven zorgen voor een fris ontwerp. Je moet wel een Ford liefhebber zijn…

 

668-Ford-Max-2

 

Het werkt vrij simpel, je gaat een stukje rijden, met of zonder kind, terwijl je de bijkomende app aanzet en z’n ding laat doen. Zo neemt de app alle nodige data op, zoals geluid, trillingen en licht reflectie, zodat je die vervolgens naar de wieg kunt overzetten. Je kunt zelfs een timer inzetten en de favoriete route van je kleintje kiezen.

 

 

668-Ford-Max-4

 

668-Ford-Max-3

 

Een innovatieve manier om je kids in slaap te krijgen, helemaal leuk voor de autoliefhebbers. Check de video hieronder voor meer info en bestel zelf een Ford wieg op www.fordmaxmotordreams.com.

 

 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie