Body

Dior Homme Dermo System Pore Control Perfecting Essence

Jij als The Dad wilt graag een schone, gezonde en energieke huid. En het liefst met een product die je kan meenemen in je dagelijkse verzorging en wat direct resultaat geeft. Iets met een vederlichte textuur die direct in je huid wordt opgenomen.

De huid van de man is van nature 25% vetter dan de huid van vrouwen. Dit wordt alleen maar verergerd door vervuiling, transpiratie en irritaties van het scheren. Hierdoor wordt je huid dof, waardoor poriën een kans krijgen om duidelijker zichtbaar te worden. Eveneens zal de huid meer talg gaan produceren waardoor de huid gaat glimmen.
Als vader zijnde sta je in een voorbeeld functie. Het aan je kinderen laten zien dat je huid verzorgen belangrijk is, en niet alleen een beauty ritueel, is een belangrijke rol.

Dior Homme Dermo System Pore Control Perfecting Essence is het product dat je kan meenemen in je dagelijkse verzorging, afhankelijk van je huidkwaliteit kan dit product als complete verzorging worden gebruikt. Het helpt glimmen voorkomen, maakt poriën minder zichtbaar en laat je huid maximaal stralen. Dit product is verrijkt met bèta-ecdysone en vitamine E die helpt de huid te herstellen, te kalmeren en te versterken. En bovenop dat alles zorgen deze ingrediënten er ook voor dat je je jeugdige uitstraling behoudt.

Voor het eerst hebben de wetenschappers van Dior ook het Skin Energizer™ complex aan de formules toegevoegd. Hierin zitten drie krachtige ingrediënten: zoethout, ginseng en peper. Deze ingrediënten zijn diep in de huid actief om de poriën minder zichtbaar te maken, de talgproductie te reguleren en een doffe teint tegen te gaan.

Aan het huidoppervlak zorgen hightech corrigerende bestanddelen ervoor dat oneffenheden en grove poriën direct gecamoufleerd worden en dat de talg geabsorbeerd wordt zonder dat de gezichtshuid dof wordt.

Het laat een verfrissend gevoel achter doordat de formule verrijkt is met verkoelende bestanddelen en trekt direct de huid in als een waterdruppel die op de huid smelt. Het zal geen vettig laagje achter laten, maar verspreidt wel een heel licht parfum van gepoederde musk. Dit is dan ook het signatuur van Dior Homme Dermo System.

DIOR_HOMME_DERMO_SYSTEM_Pore_Control_Perfecting_Essence_1488985685

Dior Homme Dermo System Pore Control Perfecting Essence 50 ml €68

Add a comment
Simone bruin

Simone bruin

Geef een reactie