Ultiem glad scheren met de nieuwe S9000 Prestige shaver van Philips

Body

Ultiem glad scheren met de nieuwe S9000 Prestige shaver van Philips

Philips heeft een gloedje nieuw scheerapparaat gelanceerd waarmee jij jouw baard kan temmen en een super glad babyhuidje krijgt, zonder aan comfort te moeten inboeten. Elke functionaliteit van de Philips S9000 Prestige biedt een oplossing voor een scheerbeurt zonder compromis: het apparaat scheert de haartjes van even dichtbij als een scheermesje [1] én is tegelijk zacht voor de huid.

Ultieme gladheid

Om zo glad mogelijk te scheren, werd aan de mesjes van de Philips S9000 Prestige een nieuw ontwerp gegeven, met bredere gleuven en een open snij-inrichting. Elk mesje is versterkt met NanoTech-precisie voor extrastevige, scherpe randen. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van het gezicht van heel dichtbij en pakt zelfs de moeilijkste haartjes op. Omdat ruwe baarden variaties kunnen vertonen, controleert de BeardAdapt-sensor 15 keer per seconde de haardikte om het vermogen af te stellen op de verschillende diktes, voor een perfect resultaat. Deze technologie maakt dat de Philips S9000 Prestige steeds een optimale efficiëntie biedt en zelfs een baard van 7 dagen moeiteloos gladscheert.

Ultiem comfort

De nieuwe Philips S9000 Prestige biedt mannen niet alleen een ultiem glad scheerresultaat, maar ziet ook nog eens toe op hun comfort, dag na dag. Voor een gepersonaliseerde scheerbeurt kunnen ze kiezen uit drie comfortstanden om de scheersnelheid aan hun voorkeuren en scheerstijl aan te passen. De prachtige, innovatieve SkinComfort-ringen met antiwrijvingscoating laten het scheerapparaat soepel over de huid glijden, om ongewenste roodheden of verbrandingen, wondjes en sneetjes te voorkomen.

Badkamer eye-catcher

Last but not least zal de Philips S9000 Prestige zeker niet misstaan in jouw badkamer. Het Philips designteam is erin geslaagd een tijdloze en elegante look te ontwerpen die esthetisch gezien helemaal overeenkomt met de idealen van de moderne man. Het robuuste en innovatieve silhouet wordt nog eens verfraaid door een geraffineerd motief en een verchroomde afwerking van hoge kwaliteit.

Bij de Philips S9000 Prestige wordt een stijlvol Qi-oplaadpad geleverd, om het scheerapparaat moeiteloos in precies drie uur volledig op te laden Het is geschikt voor andere Qi-compatibele apparaten. Je kan er dus ook een smartphone mee opladen De Philips S9000 Prestige kan zich ook makkelijk omvormen tot een baardstyler, een precisietrimmer of een reinigingsborsteltje, dankzij het SmartClick-precisieopzetstuk. Het voltstaat het gewenste accessoire op de handgreep vast te klikken. Alle accessoires, inclusief de Qi-laadpad, kunnen veilig in het hoesje van hoogstaande kwaliteit worden opgeborgen.

Nog even de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Nieuwe NanoTech-precisiemesjes
  • SkinComfort-ringen om soepel over de huid te glijden
  • BeardAdapt-sensor
  • Drie comfortstanden: gevoelig, normaal en snel
  • Autonomie van 60 minuten
  • Geleverd met een hoesje van hoogstaande kwaliteit, een baardstyler, een baardtrimmer en een reinigingsborsteltje
  • Qi-oplaadpad voor scheerapparaat en smartphone
  • Flexibele, 360° graden draaiende kop
  • Prijs: € 349,99

Add a comment

Geef een reactie