Logo

Kids

Captain Marvel en Groot voor het eerst te zien tijdens het Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris

Deze lente zijn Captain Marvel en Groot voor het eerst naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris gekomen tijdens het Marvel Superhelden Seizoen dat loopt van 23 maart tot en met 16 juni 2019. Dit seizoen start tussen de releases van de nieuwe Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame. Marvel Superhelden Seizoen nodigt de gasten uit voor een onvergetelijk avontuur met de legendarische Marvel Superhelden, zoals Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Loki, Thor, Black Widor, Black Panther, Captain America, Iron Man, Gamora, Nebula en Star-Lord. En voor het eerst sluiten Captain Marvel en Groot zich aan bij deze epische line up van superhelden.

STARK EXPO: MAKE WAY FOR A BETTER TOMORROW! MET CAPTAIN MARVEL
Na haar filmdebuut op 6 maart 2019 zal Captain Marvel voor het eerst te zien zijn in het Walt Disney Studios Park tijdens de show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow. Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt – onder het toeziend oog van Black Widow. Zij moeten oppassen voor de ondeugende Loki, want hij is misschien in de buurt met een andere dreiging. Spider-Man, Thor en Captain Marvel gaan de strijd aan om de angstaanjagende bedrieger Loki te verslaan. Deze spannende show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

MARVEL: SUPER HEROES UNITED
Tijdens de spectaculaire show Marvel: Super Heroes United verzamelen de Superhelden zich om tegen Thanos te vechten. Deze 20 minuten durende show met vernieuwde special effects brengt iconische figuren uit het Marvel-universum samen, waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man. In Studio Theater in het Walt Disney Studios Park bevinden de gasten zich in het hart van deze spannende missie en beleven zij het verhaal dat zich rondom hen afspeelt als nooit tevoren.

GUARDIANS OF THE GALAXY: AWESOME DANCE-OFF
Met Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off worden gasten uitgenodigd om de Guardians te helpen in hun groovy ontsnappingsmissie en samen te swingen op het ritme van de beste liedjes uit de saga. Voor het eerst dit jaar maakt Groot deel uit van het team! Deze show zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

HEROISCHE ONTMOETINGEN MET CAPTAIN MARVEL, CAPTAIN AMERICA EN SPIDER-MAN
Voor de allereerste keer kunnen gasten Captain Marvel ontmoeten in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Ook staat een ontmoeting met Captain America op het programma en is Spider-Man aanwezig voor een epische interactie.

MEER MARVEL IN DISNEYLAND PARIS
Marvel Superhelden Seizoen biedt gasten van alle leeftijden de mogelijkheid om te veranderen in hun favoriete superhelden door middel van meeslepende ervaringen en nieuwe winkelmogelijkheden. De nieuwste producten van Captain Marvel zijn te koop in Constellations in het Disneyland Park, Les Légendes d’Hollywood in het Walt Disney Studios Park en de Disney Store in Disney Village.

Het Marvel-universum is ook terug te vinden in het diverse aanbod van eten en drinken in de Disney Parken, zoals zandkoekjes in de vorm van Groot, een Baby Groot chocolademousse of een wafel met Captain Marvel’s logo. Ook de favoriete veganistische falafels of de “incredible gazpacho” met verwijzing naar de Incredible Hulk zullen allemaal beschikbaar zijn.

Dit is slechts het begin van een groeiende Marvel-aanwezigheid in het Disneyland Paris. Toekomstige uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park omvatten drie nieuwe gebieden die zijn gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, met nieuwe attracties en live-entertainment. Ook zal Disney’s Hotel New York binnenkort opnieuw worden geopend als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, het eerste Disney Hotel dat de spannende wereld van The Avengers presenteert.

Marvel Superhelden Seizoen is een niet te missen ervaring voor gasten van alle leeftijden, exclusief in Disneyland Paris van 23 maart tot en met 16 juni 2019.

Voor meer informatie: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *