Logo

Lifestyle

Cook Like a Chef met culinaire DINERbox

Wil je binnenkort eens goed uitpakken voor je vrouw? Maak dan een diner voor twee op Michelin sterren niveau bij jou thuis aan de keukentafel.

Na een succesvolle try-out vorig jaar gaat Cook Like a Chef nu officieel van start. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor €69,50 per persoon bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen. Deze compleet verzorgde topchef menu’s zijn vanaf nu te bestellen en worden iedere donderdag, vrijdag of zaterdag gekoeld aan huis bezorgd. Elke drie maanden is er een nieuw menu, met vegetarisch alternatief, van een Michelinsterren restaurant. Speciaal voor de feestdagen: van 5 december tot en met 5 januari wordt het echt bijzonder. In deze weken worden de menu’s verzorgd met de signatuurgerechten van vier topchefs:  Jacob Jan Boerma – De Leest***, Jonnie Boer – De Librije***, Erik van Loo – Parkheuvel** en Soenil Bahadoer – De Lindehof**.

Wat is Cook Like a Chef?

Cook Like a Chef is een chique box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau. Via de website www.cooklikeachef.nl kun je kiezen uit menu’s van Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Erik van Loo** of Soenil Bahadoer**. Kookervaring of niet, binnen een handomdraai zet jij sterrenwaardige gerechten op tafel. Het meeste werk hebben de chefs namelijk al voor je gedaan, het enige wat jij hoeft te doen is de finishing touch. Daarvoor kun je op de website handige filmpjes met tips vinden waarmee jouw gerechten niet alleen heerlijk zullen smaken, maar er ook uitzien alsof ze recht uit het restaurant komen. Het verschil is (bijna) niet te ontdekken.

De box wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen. De box bevat alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, precies zoals je van toprestaurants mag verwachten. www.cooklikeachef.nl biedt ook de mogelijkheid om bij elk gerecht bijpassende topwijnen te bestellen. De wijnen zijn uiteraard geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie.

Voorbeeldmenu van Jonnie Boer (De Librije***):
Rauw gemarineerde zalmforel, amandelsherry, maggiplant
Zeeduivel, gepofte aubergine, beurre blanc van gefermenteerde paprikasap
Langzaam gegaarde lamsnek, gerookte aal, zeewier, koolrabi
Losgeslagen appeltaart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *