Logo

Lifestyle

Dad Gadgets: Leg jouw mooiste familiemomenten vast met Kamera Express

Elke dad zal beamen dat er sinds er een kleine in het spel is veel meer momentjes worden vastgelegd; de allereerste foto, het eerste hapje, de eerste familievakantie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je kan natuurlijk je telefoon erbij pakken, maar is het niet veel leuker om het echt goed aan te pakken?

Maar wat heb je nodig en hoe blijf je up to date? De technologie rondom gadgets ontwikkelt zich namelijk in rap tempo en daarom groeit het aantal gadgets met de dag. Wij kunnen ons voorstellen dat het niet altijd mogelijk is om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste tech-items. Daarom selecteren wij 5 items voor de ultieme foto- en filmgadget freak anno 2021. Hiermee til jij niet alleen je fotografie en film naar een hoger niveau, maar claim je ook nog eens een cadeaukaart van Profotonet wanneer je (onder andere) deze gadgets via Kamera Express scoort. De foto- en videospecialist geeft wegens haar 25ste verjaardag gratis cadeaukaarten weg voor fotoafdrukken en wanddecoratie bij een bestelling vanaf €50.

24.1 megapixels systeemcamera

In de top 10 systeemcamera’s van Kamera Express mag de Canon EOS M50 Body rekenen op een eerste positie. Met de camera schiet je prachtige foto’s en film je kraakheldere beelden. De camera wordt in de reviews goed bestuurbaar en licht in de hand genoemd en daarnaast zijn de beelden van superkwaliteit. De EOS M50 heeft een 24.1 megapixel APS-C sensor.

Canon EOS M50 Body, €519.

  1. Draagbare, compacte fotoprinter

Je kent het wel: die ene printer die de helft van je werkkamer in beslag neemt. Tijd dus voor een klein en lichtgewicht model. De Canon Selphy CP1300 is jouw antwoord op de vraag naar een kleine printer die scherpe en levendige foto’s maakt in zeer hoge resolutie. Omdat de printer over WiFi beschikt, kun je hem overal gebruiken. Maar belangrijker nog: de printer maakt verbinding met jouw telefoon. Dat betekent dus dat jij alle foto’s die je dagelijks schiet, binnen 47 seconden kunt afdrukken.

Canon Selphy CP1300, €119.

  1. Camerar­­­­­­­iem

Na een tijdje intensief fotograferen kan een camera zwaar worden. Deze camerariem van Peak zorgt ervoor dat jij je toestel moeiteloos kunt blijven gebruiken. Terwijl je aan het schieten bent hangt de riem om je nek, maar zodra je van locatie wisselt kun je hem als schouderriem gebruiken en hangt je camera niet in de weg. Door de sterke bevestigingen heeft deze riem een draagvermogen van maar liefst 90 kilo. Dat maakt ‘m geschikt voor de meeste digitale spiegelreflex- en systeemcamera’s.

Peak Design Slide camerariem, €64,99.

  1. Leren cameratas

Stijlvol voor de dag komen met je camera? Het tassenmerk ONA heeft begrepen hoe. Het merk is populair onder beeldmakers overal ter wereld. De tassen zijn handgemaakt, bestaan uit premium stoffen en beschermen je camera en accessoires tegen water en stoten. Wil je de tas voor andere doeleinden meenemen? Het interieur voor je camera kan moeiteloos verwijderd worden.

De ONA Bowery Messenger Bag, €158.

  1. Lichtgewichtstatief

Wil jij je film en fotografie vaardigheden verbeteren? De Rollei C6i Carbon helpt je een handje. Het lichtgewicht statief beschikt over een horizontale en verticale waterpas. De snelkoppelingsplaat is geschikt voor onder meer spiegelreflexcamera’s en videocamera’s. Door deze plaat kun je jouw camera 360 graden draaien. Mooie beelden gegarandeerd!

Rollei C6i Carbon, €165.

25-jarig jubileum

Heb jij je nieuwe gadget(s) uitgekozen? Mooi! Dan is het nu tijd om die enorme hoeveelheid foto’s op je telefoon en laptop uit te zoeken. Bij aanschaf van je nieuwe item(s) krijg jij de hele maand mei een cadeaukaart voor Profotonet. Zo druk je kosteloos of met korting foto’s en wanddecoratie af.

De waarde van de cadeaukaart is gekoppeld aan het bestelbedrag en kan oplopen tot wel €200. De cadeaukaart kunnen tot en met 30 april 2022 verzilverd worden.

Over Kamera Express

Kamera Express is dé foto- en videospecialist. Ze inspireert haar klanten met foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy, evenementen en creatieve content. Het Nederlandse bedrijf begon in een garagebox van 300m2, maar is inmiddels uitgegroeid tot internationale speler met een webshop en 21 winkels. Het bedrijf heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling op alle punten het beste bieden. De beste service, het grootste assortiment en de scherpste prijzen. Naast de fysieke winkels en webshops in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, heeft Kamera Express ook webshops in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië onder het label ‘photospecialist’. Daarnaast biedt Kamera Express ook een aantal extra services, zoals leasing, verhuur van foto- en videoapparatuur (Budgetcam) en fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie (Profotonet).

Meer info: Kamera-Express.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.