Dutch News - Kids - Lifestyle

Weekend tip: Safari Resort Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen -het grootste wildlife park van de Benelux- was bij ons al een groot favoriet om te bezoeken samen met de kids. En vooral de kids kunnen daar volop genieten en ontzettend veel plezier beleven. Maar vanaf 23 april, komt er nog een extra reden waarom wij daar graag heen zouden gaan. Dan openen ze namelijk hun deuren van Safari Resort Beekse Bergen. Een exclusief resort aan de rand van het park met diverse accomodaties zoals lodges, safaritenten en zelfs boomhutten. Uitgerukt over een gebied van savannes en bos- en watergebieden. Hoe leuk om de kids en vrouwlief hiermee naar toe te nemen?!

Alsof je op een luxe vakantie bent in Afrika, zul je wakker worden van het verre gebrul van een leeuw. De kids kunnen heerlijk naar buiten staren naar de kudde zebra’s vanuit de luxe lodge. ’s Avonds kun je gezellig met elkaar bijkletsen op de veranda, of wanneer de kids op bed liggen.. samen relaxen in de sauna. Terwijl in de verte de antilopen en neushoorns zich klaarmaken voor de nacht.

De dieren leven allemaal op zichtafstand van de accomodaties! Welk gebied kies jij? Op de savannes leven onder meer neushoorns, giraffen, struisvogels, zebra’s en antilopen. De bosgebieden worden bewoond door  dromedarissen, zeboes en zelfs leeuwen. In het watergebied zwemmen de zeehonden rond.

Gelukkig heeft het Safari Resort aan alle ouders gedacht met speciale Kidslodges. Deze zijn geschikt voor zes personen, en beschikken over een inloopdouche met bad en de kinderen kunnen buiten spelen in een omheind hofje. Liever met de hele familie? Dan kan je ook altijd nog kiezen voor een 14-persoons lodge, hoe gezellig!

Als de kids wat ouder zijn, dan zullen ze het waarschijnlijk helemaal geweldig vinden om er een nog groter avontuur van te maken. Dit kan met een unieke overnachting in een van de boomhutten, uitkijkend op de natuur. En no worries, deze boomhutten beschikken alsnog over een moderne keuken en badkamer! De echte avonturiers kunnen ook kiezen voor een luxe safaritent, de ideale mix tussen comfort en het plezier van kamperen.

Naast het onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland, kan je ook samen met de kids gaan bowlen, spelen in de binnenspeeltuin of zwemmen in het overdekte zwembad. Jullie hebben dus genoeg te doen! En je kan gezellig met het hele gezin eten in het Afrikaanse restaurant; Moto. Maar je kan vrouwlief ook verrassen met een romantische movie night-in, de maaltijden worden namelijk ook aan deur gebracht. 😉

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de deuren openen op 23 april en Janine zal een bezoek brengen met haar kids en daar natuurlijk live verslag van doen! Stay tuned! 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Add a comment
Simone bruin

Simone bruin

Geef een reactie