Dad Meal: Chicken Parmesan door Gordon Ramsay

Family

Dad Meal: Chicken Parmesan door Gordon Ramsay

Sommige Dads houden ervan om te koken, andere misschien niet zo… Mocht het dan toch tijd zijn om wat lekker klaar te maken voor de fam omdat de missus “onverwacht” laat thuis is, zorg er dan in ieder geval voor dat je iets lekkers neer zet. Tegenwoordig vind je zo’n beetje elk gerecht in de vorm van een tutorial op YouTube, je moet alleen even weten waar je op moet zoeken. Gordon Ramsey heeft met zijn show The F Word een hele lading aan makkelijke maar vooral hele lekkere gerechten op YouTube staan.

Een voorbeeld is deze Chicken Parmesan met broccoli en spaghetti. Een gerecht waar je in ieder geval de kids happy mee maakt. En laten we eerlijk zijn, na een dag lang werken is iedereen happy als de kids happy zijn. De kip staat bij dit gerecht centraal en als je even goed de video kijkt voordat je aan de slag gaat weet je precies wat je nodig hebt om de kipper lekker crispy te krijgen. En laten we eerlijk zijn aan broccoli en spaghetti kan niet heel veel fout gaan toch?

In de video hieronder laat Gordon Ramsay stap voor stap zien hoe je dit vrij makkelijke, maar heerlijk gerecht kunt klaarmaken:

 

 

Credits: The F Word / Fox

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie