Red je relatie, koop een koelkast!

Family

Red je relatie, koop een koelkast!

Er zijn mensen die na de geboorte van hun liefdeskind in of op een roze wolk leven. Ik ben niet zo’n mens. En veel van mijn vrienden ook niet. Het is prachtig, natuurlijk, zo’n baby, helemaal omdat jij en je geliefde hem of haar zelf in elkaar hebben gezet. En het is een wonder, dat ook, en ze zijn leuk en schattig en ze ruiken allemaal naar Zwitsal en maken koddige geluidjes. Allemaal mee eens. 

Maar: het is ook een hoop werk. Een baby vraagt aandacht, een baby wil liefde, voedsel, schone luiers. Ook als het drie uur ’s nachts is. Ook als het twee uur ’s middags is. Je kunt gerust zeggen: de godganse dag. 

Dan is die roze wolk snel weg en als je niet een heel klein beetje oplet komt er een lagedrukgebied voor in de plaats. Met storm en hagel en regen en windstoten die jou en je vriendin of vrouw bij het minste of geringste omver kunnen blazen.

Gelukkig is er hulp. In de vorm van deze website of van Het Belangrijkste Boek Dat Ooit Over Vaderschap Is Geschreven, maar ook dankzij de vriendelijke mensen van Samsung. Zij maken namelijk niet alleen schitterende telefoons, maar ook Dingen Die Het Leven Van Een Jonge Vader (Of Oude Vader) Gemakkelijker Maken.

Persoonlijke favoriet: de Samsung Food Showcase koelkast, die er niet alleen ont-zet-tend wijs uitziet, maar ook vreselijk handig is. Want voorzien van een dubbele deur aan de voorkant van het koelgedeelte, waarin je je veelgebruikte en producten bewaart en waardoor-ie meer inhoud heeft – bring on the extra babyhapjes (of hamburgers). Ook handig: een gratis onderhoudsbeurt, een premium VIP service met zeven dagen per week telefonische ondersteuning en een No Frost systeem waardoor je nooit meer ijs uit je koelkast hoeft te krabben. Waardoor jij tijd hebt voor leuke dingen. Dit is zodoende geen koelkast, vrienden, dit is de redding van je relatie. 

Add a comment

Geef een reactie