Will Ferrell in nieuw

Family

Will Ferrell in nieuw "Device Free Dinner" initiatief

Tegenwoordig zit iedereen 24/7 op zijn of haar smartphone, tijdens sociale activiteiten en soms zelfs midden in een gesprek. Iets wat uiteindelijk ten kosten kan gaan van de sfeer thuis en dus ook aan de eettafel. Een moment op de dag waar iedereen bij elkaar komt om de dag met elkaar te delen, iets wat niet lukt als er 1 of meerdere personen steeds afgeleid is. Dat vond de non-profit Common Sense ook, daarom hebben zij samen met reclame bureau Goodby Silverstein & Partners Will Ferrell gevraagd om een aantal korte clips te schieten.

In de hoop dat ouders, maar ook kinderen gaan zien hoe ongelooflijk onbeschoft het eigenlijk is om met je telefoon aan tafel te zitten. Terwijl Ferrell door een aantal bijna onoverkomelijke struggles gaat zoals weinig batterij, de juiste filter vinden en z’n likes probeert bij te houden mist de rest van de familie hun vader.

Bekijk de grappige campagne hieronder en neem een momentje voor een zelfreflectie. Laat weten hoe jij erover denkt in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie