Fashion

Kledingstukken die iedere Dad nodig heeft tijdens de zomer!

Momenteel genieten we van volop zon in Nederland. Maar naast het altijd dragen van pakken naar werk, is het nu tijd om je zomergarderobe op te bouwen. En lucky you, hier is niet veel voor nodig. Wij hebben 8 items geselecteerd, waarmee jij de zomer gaat overleven! Perfect voor thuis, of op vakantie.

De witte denim

Een jeans heeft iedereen natuurlijk in zijn kast liggen. Maar voor ons is een witte jeans toch wel favoriet in de zomer vanwege de frisse kleur.


Witte denim Mango – €19,99

Het Hawaii shirt

You either love or you hate it.. het Hawaii shirt. Kleurrijk en speels, een gewaagde keuze voor een casual look. Style het op een chique manier, om eens een andere touch te geven aan het toeristische shirt.


Hawaii shirt Mango – €24,99

Linen

Linen en warm weer is een match made in heaven. Deze stof is niet alleen super stylish maar ook comfortabel en adembaar. Een echte must voor de zomer.


Jasje van linen Mango – €17,99 / broek van linen Mango – €49,99

Het dunne jasje

Zomeravonden zijn niet vaak koud, maar vragen soms wel voor een extra laagje. Een fijn dun jasje is perfect hiervoor. Dit khaki jasje van Mango heeft een moderne army feel en dus helemaal volgens de trends.


Jasje Mango – €49,99 

De gebreide polo

Een gebreide polo heeft een echte casual zomer vibe. Je kan de polo met of zonder jasje dragen, helemaal afhankelijk van wat voor stijl je wilt creëren.

De zomerse blazer

Maak een casual look net eventjes een beetje netjes, voor als je in de zomer nog formelen gelegenheden moet attenderen.

De suede espadrilles

Suede espadrilles matchen met elk soort zomerse outfit. En ze zitten ook nog eens lekker! Ook perfect voor een zomers dagje uit met de kids dus!


Espadrilles Mango – €49,99 

De shorts

Een short kan natuurlijk ook niet ontbreken, perfect voor tijdens de vakantie of een dagje op stap met de kids. Kies de juiste lengte, stof en kleur. Zoals deze short van Mango.


Shorts Mango – €19,99 

Alle afbeeldingen via Mango.com

 

Add a comment

Geef een reactie