Vier EDOX horloges voor ieder type Dad

Fashion

Vier EDOX horloges voor ieder type Dad

1. Corporate Vader

Werkt bij een multinational, altijd in corporatepak. Weinig tijd, altijd aan de telefoon, handelt de kinderwagen permanent met één hand. Voor deze Dad is de Les Bémonts Chronograph Moonphase met Saffierglas, edelstaal en lederen band een ideale accessoire.

668-Edox-1

€750, –

 

2. Vinexvader

Tijd speelt geen rol, het gaat allemaal om bewustwording en bezinning. De kinderen staan voorop, altijd. Het must-have item voor deze dad is de Chronorally-s Chronograph met saffierglas, edelstaal en rubberen band. Een sportief maar toch ook heel classy horloge.

668-Edox-2

€545, –

 

 

3. Creatieve Vader

Zelfde Nikes als de baby. Vult zijn eigen tijd in. Is heel flexibel heeft vaak een baard. De Grand Ocean Phantom of Time met saffierglas, edelstaal en lederen band is zeker het overwegen waard voor de creative dad.

668-Edox-3

€1.395, –

 

4. Tweedelegvader

Al een beetje op leeftijd, heeft alles al gezien en kan daardoor veel meer van het vaderschap genieten dan eerstelegvaders. Houdt bovendien veel tijd voor zichzelf over. Een must-have item voor de OG Dad is dan ook de Grand Ocean Chronograph Automatic met saffierglas, edelstaal en rubberen band.

668-Edox-4

€2.695, –

 

Add a comment

Geef een reactie