Logo

Kids

De kids kunnen op avontuur met hun favoriete vriendjes in de nieuwe NPO Zappelin-app

De gratis NPO Zappelin-app is vernieuwd! Het is nu nog makkelijker en leuker voor de kids om op avontuur te gaan met hun favoriete Zappelin-vriendjes. Kies voor nijntje, Bert en Ernie, Woezel & Pip of een andere favoriet en je vindt een schat aan video’s, spelletjes, liedjes en nog veel meer.
Bij de ontwikkeling van de nieuwe Zappelin-app is rekening gehouden met de intuïtieve manier waarop kinderen navigeren. Via de kleurrijke knoppen kunnen zij zichzelf snel en goed wegwijs maken in de app. Zo kunnen ze voor het eerst hun favoriete karakter kiezen en alle video’s, spelletjes, kleurplaten, verhaaltjes en liedjes van dat karakter zien. Daarnaast kunnen ze ook apart kiezen voor video’s, spelletjes, kleurplaten, verhaaltjes of liedjes. In dit geval komen alle Zappelin-karakters voorbij. Door de nieuwe vormgeving wanen ze zich in de herkenbare en veilige Zappelin-wereld die uiteraard volledig reclamevrij is en waarin afdwalen naar inhoud die niet voor kinderen bestemd is onmogelijk is. Dagelijks wordt er nieuwe content toegevoegd aan de app
Ook de spelletjes zijn opgefrist en komende tijd komen er verschillende nieuwe spellen bij. Voor ouders is er een overzichtelijk menu aanwezig waarin zij het geheugen kunnen beheren en instellingen over het downloaden van content aan kunnen passen. Alle video’s zijn te streamen via Chromecast of Airplay. Ook zijn het lineaire kanaal en het themakanaal van NPO Zappelin vanaf de homepage van de app als livestream te zien.
De nieuwe Zappelin-app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.