Logo

Lifestyle

HERFSTVAKANTIE TIP: LEGO WORLD IN JAARBEURS UTRECHT

LEGO fans opgelet: van donderdag 17 oktober tot en met woensdag 23 oktober 2019 opent LEGO World weer haar deuren in Jaarbeurs Utrecht. Een week lang kunnen fans van alle leeftijden op 35.000 vierkante meter spelen met miljoenen LEGO steentjes. En dat niet alleen. Je kunt je vergapen aan levensgrote bouwwerken en verschillende speciale gasten – zoals YouTube-held Dylan Haegens – maken hun opwachting. Tijdens LEGO World kun je onder andere een levensgrote LEGO Porsche bewonderen. Deze snelheidsduivel bestaat voor de ene helft uit LEGO steentjes en voor de andere helft uit een echte Porsche. Maar ook zal er een levensgrote Harley Davidson, die volledig van LEGO is gemaakt, aanwezig zijn. Deze iconische motor kan je tevens ook samen met je kleine proberen na te bouwen. De kleine variant, dat dan weer wel. 😉

Ontmoet LEGO Star Wars-designers
LEGO Star Wars bestaat twintig jaar én Episode 9 komt eraan. Om dat te vieren, komen twee Star Wars-designers op 18 en 19 oktober naar Jaarbeurs Utrecht. Vraag ze het hemd van het lijf en laat je LEGO set signeren.

LEGO World is geopend van 17 tot en met 23 oktober, tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaartjes zijn te koop voor € 19,50 p.p. en alleen via www.legoworld.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *