Airbnb lanceert 'Experiences' in Amsterdam

Hotspots

Airbnb lanceert 'Experiences' in Amsterdam

Airbnb is al lang niet meer alleen maar goed voor het boeken van slaapplekken. Je kunt via de app namelijk allerlei toffe experiences boeken in verschillende grote steden. Sinds kort kan dat ook in Amsterdam! Dat is natuurlijk een ontzettend leuke manier voor toeristen om de stad op een unieke manier te ontdekken. Maar ook voor locals kunnen deze ervaringen een hele andere kijk geven op een stad die je dacht te kennen.

Zo kun je inmiddels steeds meer unieke bezigheden boeken zoals een oer-Hollands diner, je eigen parfum maken, de stad leren tekenen of een tour boeken die je de stad op een hele andere manier laat zien. De kosten voor zo’n experience liggen ongeveer tussen de €20, – en de €90, – afhankelijk van welke activiteit je kiest. Een deel van die opbrengst wordt door Airbnb gedoneerd aan ngo’s uit de stad, waarmee ze inmiddels al €10.000, – hebben binnen gehaald.

Net als bij het boeken van een kamer of appartement kun je de host beoordelen met 5 sterren. De gemiddelde Experience host krijgt een rating van 4.85, wat betekent dat je zeker waar krijgt voor je geld. Inmiddels zijn er meer dan 2.500 experiences in verschillende steden beschikbaar, dus kun je ook buitenlandse steden op deze unieke manier ontdekken.

Boek je eigen Airbnb Experience via de app of kijk hier voor meer info.

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie