Hotspot: Public Hotel in New York

Hotspots

Hotspot: Public Hotel in New York

New York is de zoveelste hotspot rijker, maar wel een hele speciale. De hotelier Ian Schrager heeft namelijk met hulp van de Zwitserse design studio Herzog & de Meuron een design hotel geopend. De skycraper bevindt zich op 215 Chrystie Street, een ideale locatie om als basis te hebben tijdens je Manhattan ontdekkingsreisjes.

 

668-New-York-2

 

In de kamers vindt je alleen het noodzakelijke, een Apple TV. Je bestelt je room service online en zelfs je check-in gaat via een computer. Je krijgt daarom ook geen sleutel, maar open je de deur van je kamer met je smartphone.

Naast het super strakke design van de kamers tot de bar en lobby van het hotel vind je ook twee next-level restaurants in het gebouw. Public Kitchen biedt een divers menu van grill en oven gerechten. In het andere restaurant, Louis, vind je snacks en kleine bites, maar ook slow food gerechten. Daarna kun je lekker door naar 1 van de 3 bars die in het hotel zitten. Waaronder natuurlijk een rooftop terras met prachtig uitzicht over de Manhattan Skyline.

 

668-New-York-4

 

Een klassiek hotel met een moderne twist, Public Hotel is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook al is het alleen voor het uitzicht in de bar.

Vind meer info op www.publichotels.com en boek al een kamer vanaf €209, -.

 

668-New-York-3

 

668-New-York-1

 

668-New-York-5

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie