Hotspot: The London EDITION

Hotspots

Hotspot: The London EDITION

Even een weekendje weg zonder kids… Hoe leuk je kids ook zijn, veel ouders kijken daar lang naar uit. Als het dan eindelijk zover is wil je natuurlijk wel een lekker hotel om even aan de realiteit te ontsnappen. Mocht je kiezen voor een weekendje Londen, dan is The London EDITION een uitstekende keus om je goed te laten verwennen en de stad op een unieke manier te ervaren.

 

668-Edition

 

Gelegen in hartje Londen, aan Berners Street (om de hoek van Oxford Street), vind je het prachtige klassieke hotel. Bij binnenkomst kijk je je ogen uit naar alle ornamenten en classy inrichting van de hotel lobby. Loop je een stukje verder voor een hapje of een drankje dan kom je in een klassieke ballroom waar je opnieuw verrast wordt door een prachtige inrichting. Vol met schilderijen in gouden lijsten en een bijzonder interieur. Het professionele personeel zal ervoor zorgen dat alles geregeld is en de grote muur achter de bar staat vol met elk drankje dat jij je kunt wensen.

 

668-Edition-2

 

668-edition-5

 

In tegenstelling tot de rest van het hotel zijn de kamers zeer minimalistisch gehouden. Met veel hout en lichte kleuren. Zo voel je je er meteen thuis en kom je hier helemaal tot rust. Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt want naast de ‘standaard’ deluxe kamers heeft het hotel ook prachtige penthouse kamers met een eigen dak terras, walk-in kast en living area.

Kamers zijn te boeken vanaf €358 per nacht, afhankelijk van de datum.

 

The London EDITION

5-sterren hotel

10 Berners St, Fitzrovia, London W1T 3NP

www.editionhotels.com 

 

668-Edition-4

 

668-Edition-6

 

 

 

 

Beeld: Edition Hotels

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie