Logo

The Dads

Interview: ‘Who’s your dad?’ Remy Bonjasky

Remy Bonjasky kennen we natuurlijk allemaal als kickboxer en drievoudig K-1 kampioen. Tegenwoordig runt hij samen met zijn verloofde Renate de Bonjasky academy, en heeft hij 3 kids. Het gezin woont in Almere waar wij neerstreken voor een interview met deze coole dad. Ook zette wij hem natuurlijk op de kiek met zijn jongste –dochter Skye.

Als vader ren je van hot naar her. Wie zorgt er bij jullie thuis voor dat Skye ready to go is?

Dat doet Renate, Renate zorgt dat alles klaar is en netjes in de tas zit en dat Skye ready to go is.

Jullie wonen in Almere – een upcoming stad waar steeds meer Amsterdamse gezinnen neerstrijken. Wat maakt Almere zo fijn om te wonen met kids?

Almere is het een fijne stad voor de kids, er is veel groen en er zijn veel speelgelegenheden. Het is open en de voorzieningen zijn goed voor kinderen, en je kan ook nog eens makkelijk parkeren.

Waar in de stad zien we jou en je gezin tijdens een vrije dag?

Ook in onze vrije tijd gaan wij graag naar de Bonjasky Academy om te trainen met de kinderen, samen kickboksen.

Daarnaast houden de kinderen van pannenkoeken en deze kan je heerlijk eten bij Smullen en Spelen te Almere. Er zit ook een speeltuin bij, dus voor de kinderen is dit een super fijne locatie.

Als familie houden wij van films kijken, dus gaan wij graag in onze vrije tijd naar de bioscoop om een kinderfilm voor Skye te kijken of een stoere Science fiction of Marvel film voor de boys, en dat zijn ook de films waar ik erg van hou.

En welke hotspots moeten we kennen voor een avond zonder kids?

Het Italiaanse restuarant Porto Cervo is favoriet voor ons.

In de stad is een flexibele en compacte kinderwagen geen overbodige luxe. Waarom is voor jullie de Stokke Beat de ideale stadskinderwagen?

De kinderwagen is erg wendbaar, goed op hoogte en dat is ideaal voor mannen die zo lang zijn als ik, en het is stoere kinderwagen. Daarnaast is hij heel makkelijk mee te nemen en in te klappen.

Jullie leven speelt zich natuurlijk niet alleen in Almere af. Is de Stokke Beat makkelijk mee te nemen in de auto?

Ja we gaan er vaak op uit en dan is de kinderwagen erg fijn om bij ons te hebben. Hij past goed in de auto, ook omdat wij een vrij grote gezinsauto hebben, maar daarnaast is hij snel en makkelijk uit te klappen. Zelfs de wielen kan je eraf halen wat het pakketje nog kleiner maakt.

In de Stokke Beat kan Skye naar voren – de wereld in of naar achteren – naar papa en mama kijken. Wat vindt Skye het fijnst?

Hoe mooi papa en mama ook zijn, Skye kijkt graag de wijde wereld in.

Wat maakt de Stokke Beat de perfecte wagen voor Dads?

Het is een stoere wagen, niet te ingewikkeld, makkelijk wendbaar dus helemaal een “Dadproof” kinderwagen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *