Logo

Sports

ITS ON! Floyd Mayweather vs. Conor McGregor

Het is dan nu eindelijk officieel, het gevecht van de eeuw tussen boks legende Floyd Mayweather en UFC kampioen Conor McGregor gaat door. Het hele jaar hebben we speculaties voorbij zien komen over dit mogelijke gevecht, met enthousiasme vanuit de sportwereld. Gisteravond werd het gevecht officieel aangekondigd door beide partijen op social media. The Money Team kondigde het nieuws aan via Instagram:

 

 

Vanuit het McGregor Team kwam meteen een sneer via de onderstaande aankondiging. Dat belooft de nodige hype te creëren als die er niet al was! De twee vechtsport legendes maken zich op voor het gevecht van de eeuw voor veel sport fans. Wat dit gevecht zo speciaal maakt is dat Conor McGregor de laatste jaren vooral actief is geweest in UFC, de grootste MMA league in de wereld. Waar hij in verschillende gewichtsklasse kampioen werd. Terwijl Flow Mayweather meervoudig boks kampioen is en daarmee nog nooit verslagen is. Een gevecht van ongekende proportie en door het verschil in specialisme tussen beide vechters gaan de speculaties alle kanten op.

 

THE FIGHT IS ON.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 

Het gevecht zal 26 augustus om 17:00 plaatsvinden in Las Vegas. Mark your calendars want de hele wereld zal even stil staan tijdens deze super fight, een van de grootste wedstrijden in sport geschiedenis.

Stay tuned voor meer info!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *