Logo

Kids

De Kidizoom Duo 5.0. een cool cadeau voor de kids

Is de kleine weer bijna jarig? Ze weten altijd genoeg te vragen, maar het is altijd leuk om ze te verassen! Hiervoor hebben wij een geweldige tip, voor alle creatieve kids.

Een slimme camera van VTech, dé producent van educatief speelgoed.

In deze nieuwe versie van de Kidizoom zijn maar liefst 10 coole functies verstopt. En de beelden die de camera schiet, zijn loeischerp. Dit dankzij 5 megapixels, 4x digitale zoom en automatische flitser. 
De kids kunnen toffe features ontdekken, onder andere; stemopname en stemvorming, maar ook een Mp3-speler, gezichtsherkenning en coole spellen met bewegingssensor. De kids zullen zich nooit meer vervelen met deze all-in-one camera!

Naast leuke foto’s maken kunnen de kids hun foto’s ook zelf bewerken, met leuke effecten. En jij kan deze voor ze op de computer of laptop zetten, met bijgeleverde usb kabel. Hoe leuk is het om deze foto’s mee te nemen op je laptop naar werk?! Zo zijn je kids altijd bij je.

Maar wil je niet dat de kids continu op de camera zitten? Je kan een speeltijd instellen, zodat jij als vader zijnde gewoon de regie in handen hebt. Maar waarschijnlijk wil jij zelf ook meespelen met deze nieuwe tech-goodie. 😉

VTech Kidizoom Duo 5.0. – €69,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *