Logo

Kids

Kids gadget voor leergierige apen

Verwen jouw kleintje met de KidiCom MAX, een maatje om te spelen en te leren!

Interactief spelen is inmiddels van vaste waarde in de ontwikkeling van ieder kind. Maar spelletjes spelen op de smartphone van papa of mama is niet ideaal, op eigen houtje surfen over het internet evenmin. Dat weet elke ouder. Vtech, bedenker van verantwoord en educatief speelgoed, introduceert daarom de KidiCom MAX. Een stoere alleskunner in roze en of blauw, een echt maatje om te spelen en te leren!

De KidiCom Max is een portable leerplatform, bedacht voor leergierige apen en eenvoudig in gebruik. Zelfs voor mini´s die nog niet zo goed kunnen lezen en schrijven. Met meer dan 20 verantwoorde spelletjes, een mogelijkheid om zelf foto´s en filmpjes te maken en te bewerken en data te delen met familie en vriendjes, is dit een volgroeide gadget. Eentje in een even stoere als stootvaste behuiziging, waardoor spelen en leren gezellig blijft. Ook fijn; er zit een tijdslot op, waarmee je als opvoeder altijd een beetje regie houdt op de tijdsduur van het spelen.

De compacte KidiCom MAX wordt inclusief een e-book, een video, vier spelletjes, muziek, achttien apps en twee gratis downloads uit Explor@ Park geleverd. Een compleet programma, voor eindeloos (dankzij de meegeleverde accu) speel- en leerplezier. Met de mogelijkheid om later, als alles onder de knie is, razendsnel nieuwe uitdagingen toe te voegen.

Avies verkoopprijs Vtech KidiCom MAX € 99.95 euro. www.vtechnl.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.