5x creatieve broodtrommels voor je kids

Kids

5x creatieve broodtrommels voor je kids

Bento Burger Lunch Box     (€19,95)

Een hamburger als lunchbox? Why not, je kunt in de 2 verschillende lagen allerlei fijne gezonde snacks mee geven aan je kids. Mochten ze zin hebben in iets lekkers kunnen ze er in ieder geval even naar kijken. Ook zit er een lepel en vork set bij voor een complete lunch.

668-Lunch-4

 

LEGO Classic Lunchbox     (€11,99)

LEGO is life, voor veel kids in ieder geval. Dus daar hoort ook zeker een broodtrommel in style bij. Rechttoe rechtaan, geen fratsen en genoeg ruimte om snacks mee te vervoeren.

 

668-Lunch-3

 

 

Lunchbox Book     (€23,95)

Speciaal voor je boekenwurm een lunchbox die heel vertrouwd aanvoelt. De Book broodtrommel heeft meerdere vakjes om de lunch netjes in te verdelen en een handige strap om het allemaal bij elkaar te houden. Verkrijgbaar in 3 kleuren: rood, lime groen en ocean blauw.

668-Lunch

668-lunch-2

Dino Case      (€38,50)

Voor het nieuwe schooljaar geen saaie lunchbox meer voor je zoontje. Deze Dino Case is de perfecte lunchbox om z’n vriendjes mee te impressen. De T-Rex lijkt een toy maar heeft genoeg ruimte in zijn bek om het drinken en snacks van je mini-me mee te nemen. Met het handige handvat kan hij de T-Rex makkelijk meenemen, leuk voor kids vanaf 3 jaar.

Je kunt de Dino Case bestellen bij www.suck.uk.com.

668-Dino-Case

 

 

Orange Lunchbox     (€12,95)

Geen saaie lunch meer dit jaar. Praten de vriendjes van je kids alleen maar over voetbal en Pokémon en is heeft je kiddo er even genoeg van? Dan is deze lunchbox niet alleen handig om de lunch mee naar school te rijden maar ook om de tijd te doden in dat kleine kwartiertje.

668-Lunch-box

 

 

 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie