De coolste, grappigste en meest praktische (high tech) baby gadgets

Kids

De coolste, grappigste en meest praktische (high tech) baby gadgets

Je zult er inmiddels al achter zijn… Er is veel heel veel te vinden in de wondere wereld van de baby. Er zijn enorme concept stores, ontelbare online shops en de grote merken doen er alles aan om jouw leven als vader makkelijker te maken. Tegenwoordig kan het allemaal niet gek genoeg en ploppen de high tech gadgets uit de grond. De meeste inderdaad super handig, maar sommige ook wel een beetje gek. Wij komen dagelijks de meest bijzondere en vernieuwende gadgets tegen, dus tijd voor een overzichtje. Vandaag deel 1.

Hatch Baby Grow Smart Changing Pad

Normaal gesproken ga je naar het consultatiebureau als je wilde weten hoe je baby groeit, maar tegenwoordig kun je het gewicht van jouw baby op de voet volgen met deze changing pad. Het verschoningskussen is namelijk niet alleen bedoelt om je kind een nieuwe luier te geven, maar dankzij allemaal technische snufjes kun je precies bijhouden hoeveel je kind weegt, hoeveel het heeft gegeten en wat er ook weer uit is gekomen in de luier. Dit allemaal kun je bijhouden in een app. Oh en je kan je kind ook vastbinden tijdens het verschonen…

Prijs: $ 129.99

 

4 Moms MamaRoo

Van voor naar achter, van links naar rechts. Baby’s willen het liefst de hele dag gewiegd worden en zodra je maar één moment stopt is het hommeles. In een wippertje of de box wegleggen is er voor veel baby’s niet bij, maar gelukkig is daar de super high tech stoel van 4 moms welke de bewegingen van het echte wiegen nabootst. De stoel heeft 5 standen: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan.

Prijs: € 299

Digitale videobabyfoon – Philips

Elk moment van de dag een oogje in het zeil houden? Dat kan met een videobabyfoon! Nooit meer vragen als: slaapt hij nog? Zal hij nog ademen? Ligt hij niet verkeerd? En noem maar op. Je moet er wel even voor zorgen dat je er zelf nog  ontspannen bijzit, want voor je het weet staar je non stop naar het schermpje.

Prijs € 219

Smartwatch – Garmin fēnix® 5S Plus

Niet echt een baby gadget, maar wel eentje die super handig is als dad. Met deze smart watch van Garmin kun je namelijk draadloos betalen, navigeren, muziek luisteren en door je appjes heen scrollen. Zo kun je gewoon de deur uitlopen met kind zonder portemonnee en telefoon.

Prijs: € 799,99

 

Thermometer speen – Lanaform

Is het een speen? Is het een thermometer? Het is beide! Het temperaturen van een baby is best een dingetje en kan knap lastig zijn. Gelukkig zijn er oor thermometers die al een stuk makkelijker in gebruik zijn, maar je kunt nu ook de temperatuur van jouw baby checken met een speen. Gewoon plop in het mondje en de temperatuur verschijnt op het display. Een nadeel… de meeste kindjes hebben de voorkeur voor een bepaalde speen en moeten niks van een ander model hebben.

Prijs: € 16,88

 

Speelgoed telefoon – Vtech

Ok, nu even een gadget waar jouw baby ook blij van wordt. Hoe klein ze ook zijn telefoons zijn interessant en vooral die van jou. Overal op drukken, swipen en ‘bellen’, ze zijn er dol op. Zorg er dus voor dat je een speelgoed telefoon in huis haalt waar hij helemaal mee los kan gaan.

Prijs: € 14,95

 

SaddleBaby – Shoulder Carrier

Papa mag ik op je nek! Er is niks coolers dan een tripje op de schouders van je stoere vader, maar man man dit is niet heel lang vol te houden. Daarom is de shoulder carrier dus best wel handig. Je kind zit in een soort stoeltje met zijn beentjes aan de schouderbanden bevestigt. En dit is niet alleen comfortabeler voor jullie beide, maar ook nog eens veiliger.

Prijs: $124.00

 

Baby Shusher

In de buik van jouw vrouw zat jullie baby heerlijk warm en veilig. Lekker ronddobberen en luisteren naar geluiden. In de baarmoeder hoort een baby een soort sussend geluid wat heel rustgevend is. De Baby Shusher bootst dit geluid na en zorgt ervoor dat jouw baby heerlijk in slaap valt. Het schijnt echt te helpen, dus zeker het proberen waard.

Prijs:  € 39,95

 

WhyCry Mini Baby Cry Analyzer

Dorst? Moe? Boos? Soms heb je geen idee waarom je baby huilt. Gelukkig ga je na verloop van tijd de huiltjes herkennen en weet je precies wanneer het tijd voor de fles is of dat er gewoon even geknuffeld moet worden. Mocht dit kwartje bij jou niet vallen dan is er nog altijd de baby cry analyze, een apparaatje dat aangeeft waarom jouw baby huilt.

Handdoek -en kledingverwarmer – NurserySpa

Ok dit lijkt ons stiekem best wel fijn, maar heb je het echt nodig? Dat kun je je eigenlijk afvragen bij alle gadgets genoemd in dit artikel. Na het badderen een heerlijke warme handdoek om jouw baby heenslaan en vervolgens een warme pyjama bij hem aantrekken. Dat kan met dit apparaat.

Prijs: $119.00

Add a comment

Geef een reactie