Dad tip: hoe kies je de perfecte babyfoon?

Kids

Dad tip: hoe kies je de perfecte babyfoon?

Voor dat de baby zich aandient denk je waarschijnlijk dat je het met twee vingers in je neus gaat doen. Je wordt een stoere vader die zich nergens zorgen over gaat maken en een prachtkind op gaat voeden. Sorry maar we gaan je even uit deze droom helpen. Op het moment waarop je dat mini mensje namelijk voor het eerst in je armen hebt, is er niks stoers meer aan je. Je smelt, breekt in tranen uit en maakt je direct zorgen om dat kleine wezentje. Hoe de f*ck ga ik ervoor zorgen dat deze baby heel blijft en never nooit iets overkomt. Ja zo gaat dat, echt! Niet alleen vrouwen hebben een moederinstinct, maar met mannen gebeurt ook heel wat als het moment daar is.

Wellicht vind (of vond) je tijdens de zwangerschap een babyfoon onzin en misschien zelfs een beetje irritant. Je wilt tenslotte ook wel wat tijd voor jezelf als de baby eindelijk slaapt, maar geloof ons… vanaf het moment waarop jouw kleine voor het eerst een kamer naast jou in een wiegje ligt, wil je gewoon weten of het goed gaat. Tegenwoordig kun je niet alleen je baby horen via een babyfoon, maar ook zien. De meeste babyfoons zijn namelijk uitgerust met camera’s. Je moet even voor jezelf nagaan of je het fijn vindt om die kleine continu te kunnen zien. Je blijft als je niet oppast namelijk maar staren naar dat schermpje en we hebben eigenlijk al genoeg schermen om naar te staren tegenwoordig. Maar goed, het is maar net wat jij wilt. Geen babyfoon is ook helemaal prima, de deur op een kier werkt ook.

Om je een beetje te helpen hebben wij een aantal babyfoons voor jou op een rijtje gezet; van een simpele audio babyfoon tot eentje met een kraakhelder beeldscherm en zelfs eentje die je met je telefoon kunt bedienen.

Philips Avent SCD630/26 – Digitale videobabyfoon

Dit is de Crème de la Crème onder de babyfoons. Dit apparaatje heeft tot 300 meter bereik en je ziet en hoort alles wat je baby doet. Big brother aka bezorgde vader is watching you.

Prijs: € 179

Alecto IVM-100 wifi babyfoon met camera

Deze Babyfoon bedien je gewoon met je mobiel. Via een app kun je jouw baby overal ter wereld in de gaten houden. Nee het is niet bedoelt om te checken of je vrouw het wel goed doet als je op reis bent ;-).

Prijs: € 44,99

Philips Avent SCD560/00 – DECT-babyfoon

Liever gewoon een basic babyfoon waar je niks op kunt zien, maar alleen maar kunt horen of jouw baby in huilen uitbarst of kletsend wakker wordt? Ga dan voor een simpele audio babyfoon. Deze van Avent doet alles wat je wilt en heeft wel wat extra’s. Je kunt bijvoorbeeld een lampje aanzetten vanaf de bank, een slaapliedje of even geruststellende woordjes zeggen.

Prijs: € 78,99

 

Add a comment
Muriel Grootaers

Muriel Grootaers

Geef een reactie