Kids

De Disneyweken zijn begonnen!

Deze maand zijn het de Disneyweken bij Pathé. Geniet van de magische films:

Oliver & Co 
Geïnspireerd door Oliver Twist, de tijdloze roman van Charles Dickens, is OLIVER & CO een dynamisch avontuur in de grote stad waarin actie, loyaliteit, dapperheid en moed centraal staan.
Wist je dat: voor Oliver & Co er voor het eerst een aparte afdeling binnen Disney werd geopend die zich richtte op computer animatie?
Tarzan
Disney’s TARZAN is met zijn wilde en exotische avonturen en komische dierenfiguren, een geweldige bewerking van Edgar Rice Burroughs’ bekende verhaal over de aapmens!
Wist je dat: de bewegingen die Tarzan maakt terwijl hij door de jungle zwiert, gebaseerd zijn op de bewegingen van professioneel skateboarder Tony Hawk?
De Artistokatten
Het vertederende en muzikale avontuur DE ARISTOKATTEN, is een onvergetelijke mix van wilde gebeurtenissen, kleurrijke karakters en swingende jazzmuziek. Onweerstaanbaar voor de hele familie.
Wist je dat: het verhaal gebaseerd is op waargebeurde feiten? Een kattenfamilie in Parijs erfden rond 1910 echt een giga fortuin van hun overleden bazin.
Robin Hood
Roekeloos avontuur en onvergetelijke figuren maken het verhaal van Robin Hood tot een tijdloze favoriet. De film trakteert je op boogschieters, zwaardvechters en dappere daden.
Wist je dat: de dansbewegingen van Maid Marian hetzelfde zijn als die van Sneeuwwitje en de Duchess in De Aristokatten? Tekenaars gebruikten toen vaak dezelfde bewegingen voor verschillende films.
Nog steeds te zien bij Pathé:
Janneman Robinson
Disney’s nieuwe hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.
Ga snel naar pathe.nl/disneyweken en kijk welke dichtstbijzijnde Pathé mee doet! De films draaien zowel in het Nederlands als in het Engels! 
Add a comment
Simone bruin

Simone bruin

Geef een reactie