Kids

Netflix tips voor een regenachtige middag

Het is herfst en dat hebben we de afgelopen dagen gemerkt. Hoewel het weer nu weer een opleving heeft, wordt buitenspelen steeds minder een optie en dus zitten de kids aan huis gekluisterd. En wat doe je dan? Netflixen natuurlijk! Vandaag zetten wij de leukste Netflix films en series voor jou op een rijtje die ervoor zorgen dat jouw kids weer even kunnen binge watchen 😉. Haal de popcorn maar vast tevoorschijn, want met dit lijstje zijn jullie wel even zoet.

Top 5 meisjes

Wisper: Wisper is een lief meisje die met haar dierenvriendjes allerlei problemen oplost. Een heerlijke dromerige serie waar je ook nog wat van opsteekt.

Winx: Tja Winx is al jaren een favoriet onder de meiden. Inmiddels telt de serie al 128 afleveringen en wordt er een nieuw seizoen verwacht. Helaas staan deze niet allemaal op Netflix, maar ach er is genoeg te vinden van Bloom en haar Winx vriendinnen.

Regal Academy: Nog een serie bedacht door de producent van Winx en dat zie je wel. Als het Winx club assortiment op is, kan jouw dochter dus verder met Regal Academy.

Spirit: Wat ooit begon met de prachtige film ‘Spirit’ is nu overgegaan in een echte meidenserie waarin we het paard Spirit volgen tijdens zijn avonturen met het meisje Lucky.

Barbie: Alles met Barbie doet het goed bij meiden en dus ook de films en serie op Netflix. Suikerzoet, maar best vermakelijk.

Top 5 jongens

Ninjago: Stoer, spannend en avontuurlijk. Tja daar houden jongens van. Ninjago is al een tijdje een regelrechte hit bij jongens en gelukkig zijn er 3 films en een serie met maar liefst 5 seizoenen.

Stretch Armstrong: Nog zo’n super hero serie waar ze uren zoet mee kunnen zijn. Wel voor de grotere jongens, want vanaf 6 jaar. Er is net weer een nieuw seizoen toegevoegd, dus laat die regen maar komen ;-).

Super Monsters: Geen super hero’s, maar super monsters en dan wel van het lieve soort. Het gaat over een groepje kinderen waarvan de ouders de meest beroemde monsters ever waren. Ze treden nu in hun voetsporen met alle gevolgen van dien.

Transformers: Ook robots die transformeren tot allerlei cools zijn een hit bij de boys. Transformers is dus een all time favorite voor stoere jongens.

Space Racers: avontuur voor de kleintjes en ook nog eens leerzaam. In elke aflevering leer je weer iets nieuws over de ruimte.

Voor de kleintjes:

Pieter Konijn: Daar is Pieterrrr… de intro van Pieter Konijn zal de hele dag in je hoofd blijven hangen, maar ach de kids kunnen wel een aflevering of wat geboeid naar dit ondeugende konijn kijken.

Nijntje: Tja eigenlijk is alles van Nijntje leuk voor kids en gelukkig staat Netflix vol met dit beroemde konijntje.

Peppa Pig: Het vrolijke en knorrende varkentje Peppa, wie kent haar niet? Hoewel je zelf waarschijnlijk met opgetrokken wenkbrauw naar het geknor van Papa Pig luistert, kunnen de meeste kinderen geen genoeg krijgen van de varkensfamilie.

Tip de Muis: Nog zo’n serie waarvan de intro lekker in je hoofd blijft hangen? Zullen ze dit expres doen 😉. Tip de Muis is vrolijk en gezellig voor elk klein jongetje en meisje.

Buurman & Buurman: Dit is dus zo’n serie die je zelf ook gezellig mee kan kijken. De klunzige buurmannen zijn gewoon best wel grappig.

Films

Coco: De grootste aanwinst van dit moment op Netflix is toch wel Coco. Deze film ga jij zelf ook leuk vinden, dus plan een gezellige filmavond in inclusief popcorn en limo.

Cars 3: En ga dan gelijk door met Cars 3, want dit kijkt ook prima weg voor jouzelf, en jongens en Cars zijn een match made in heaven.

Lilo & Stitch: Een Disney Klassieker waar elk kind blij van wordt. Ook prima geschikt voor een familie filmavond.

Wall E: Pixar weet wel hoe je een coole animatiefilm moet maken en dat zien we ook weer terug bij Wall E. De film gaat over het kleine robotje Wall E die de aarde schoonmaakt nadat de mensheid is vertrokken. Als op een dag een andere robot aankomt op aarde ontstaat er een liefdesverhaal.

Dolfje Weerwolfje: Natuurlijk mag de Nederlandse film Dolfje Weerwolfje niet ontbreken in dit lijstje. De aandoenlijke (en soms een tikkie spannende) film is leuk voor jong en oud.

Madagascar 2: Dieren, muziek, vrolijkheid en spanning. De Madagascar films houden jouw kids aan de buis gekluisterd en zelf kun je ook lekker meekijken.

Add a comment
Muriel Grootaers

Muriel Grootaers

Geef een reactie