Kids

PLAYMOBIL LANCEERT INTERACTIEVE LUISTERVERHALEN

PLAYMOBIL® introduceert iets heel tofs: PLAYMOBIL® STORIES! Interactieve luisterverhalen om de creativiteit en taalontwikkeling van kinderen te stimuleren. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen genieten van zes doldwaze luisteravonturen, waarbij zij zelf het einde mogen bepalen. Koptelefoon op, speelfiguren erbij en het fantaseren kan beginnen… Het was een zonnige ochtend in ridderland…De valkenridders aten -nog wat slaperig- een lekker boterhammetje met chocopasta in hun kasteel. Heerlijk rustig… tot… PLOP!…PLOP! Oeps! Wat was dat? Iemand een windje gelaten? Plop Plop Plop Plop… Wat is dat toch? Waar komt dat gekke geluid vandaan? Dwerg stormde de ontbijtzaal in. Draak! Het is jullie huisdraak! Er is een draak ontsnapt en in mijn maïsveld geland! En met zijn vlammen ploft hij mijn hele maïsveld tot popcorn…

PING! Vanaf het moment dat speelfiguren in kinderhanden terechtkomen, springt hun verbeeldingsknop aan en ontstaan de meest knotsgekke verhalen. Kinderen zijn van nature geïnteresseerd in stemmen, geluiden en beweging. PLAYMOBIL® heeft daarom luisterverhalen mét interactieve elementen gecreëerd. Door te swipen, emoji’s aan te tikken en te scrollen kunnen kinderen het verhaal spelenderwijs besturen en een eigen afloop kiezen.

Zes luisterverhalen brengen speelwerelden tot leven
In de zes verschillende interactieve PLAYMOBIL® STORIES komen er verschillende speelwerelden aan bod, die zich ontvouwen tot grappige, absurde maar vooral fantasie stimulerende scenario’s. Van popcorn producerende draken tot astronauten die limonade ontdekken op Mars. Wanneer kinderen aan het spelen zijn ontstaan er spontaan nieuwe interacties tussen speelfiguren, want een prinses hoeft niet per sé verliefd te worden op de prins, ze kan ook vallen voor een Yeti! Elk verhaal duurt vijf minuten en heeft een open einde dat ingevuld kan worden door het grenzeloze verbeeldingsvermogen van de allerkleinste luisteraars.

De zes luisteravonturen zijn te beluisteren via https://stories.playmobil.com/nl_NL/

Add a comment

Geef een reactie