Weekend Tip: Pieter Konijn Kids Weekend

Kids

Weekend Tip: Pieter Konijn Kids Weekend

Zijn jouw kids fan van de Netflix tekenfilm Pieter Konijn? Goed nieuws, want er draait nu een animatiefilm gebaseerd op het ondeugende konijn in de bios. Om de release van de film te vieren organiseert Kinepolis dit weekend het Pieter Konijn Kids weekend. Je kunt op zaterdag 24 en zondag 25 maart niet alleen de film zien, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Pieter Konijn-stijl natuurlijk! Ook krijgt elk kindje een kleine verrassing (op=op).

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

Check voor meer informatie en een overzicht van de bioscopen www.kinepolis.nl

Add a comment
Muriel Grootaers

Muriel Grootaers

Geef een reactie