Logo

Fashion

Levi’s® lanceert een unieke Tailor Shop Experience samen met Kriss Kross Amsterdam

Net als ons fan van Levi’s®? Zet dan een dikke kruis in je agenda voor dinsdag 27 augustus! Levi’s® lanceert nu een unieke Levi’s® Tailor Shop Experience in haar store in de Kalverstraat, samen met Kris Kross Amsterdam.

De Levi’s® Tailor Shop Experience, welke te vinden is op de gehele 3e verdieping van de Kalverstraat store, bevat alle reeds bekende elementen uit eerdere Levi’s® Tailor Shops die afgelopen jaren te vinden waren op events, festivals en in verschillende winkels. In deze nieuwe Levi’s® Tailor Shop Experience inclusief relax area, kan je jouw Levi’s® items volledig naar eigen smaak laten customizen door experienced Levi’s® tailors.

Alle elementen zijn samengevoegd en kun je dus je jeans laten innemen en aanpassen voor de perfecte fit, maar er zijn daarnaast nog veel meer customization opties mogelijk. Denk aan: patches, pins, ripping, fraying, patchwork, studding, painting, de innovatieve service: embroidery en de Levi’s® Print bar om je eigen t-shirts te ontwerpen en on the spot te laten bedrukken. Neem je kids mee en laat hun fantasie spreken op jouw t-shirt of andere Levi’s® items. Hoe vet om alvast een echte classic Levi’s® te kopen en te customizen voor de kleine voor later?!

De spectaculaire Levi’s® Tailor Shop Experience wordt samen met Kris Kross Amsterdam op dinsdag 27 augustus feestelijk geopend. Dj-trio Kris Kross is vanaf 5:01PM aanwezig om fans te ontmoeten én hen een handje te helpen bij de vetste customizations.

Date: 27 augustus Time: 5:01PM – 8PM Location: Kalverstraat 167-169 3H

Vergeet niet je eigen Levi’s® item mee te nemen of koop exclusief deze avond met 20% korting een nieuw item in store (niet in combinatie met andere sales-items of kortingsacties) om deze vervolgens direct te laten customizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *