Lifestyle

5 bordspellen voor heel veel lol tijdens de feestdagen

Nog iets meer dan een week tot kerst. Tijd om de bordspellen af te stoffen of een nieuwe stapel spelletjes aan te schaffen, want er is veel nieuws. Nieuws waar vooral de kids blij van worden, want het kan niet gek genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heus poepspel? Gelukkig blijven klassiekers zoals Monopoly ook nog steeds een hit en zijn er ook toffe spellen voor volwassen, want er moet ook actie blijven als de kids in bed liggen. Met deze 5 spellen sla je de plank sowieso niet mis.

Escape Room € 26,95

Escape Rooms zijn helemaal in en dit spel speelt daar op in. Maak van jullie huis een Escape Room. Dit spel is een hersenkraker, dus voor na kinderbedtijd.

The Great Tour € 19,99

Ga met elkaar op een road trip door Europa met Great Tour. Dit spel is dit jaar verkozen tot speelgoed van het jaar, dus succes gegarandeerd.

Azul € 37,95

Nog een bekroond spel waar het hele gezin (met kids vanaf 8 jaar) blij van wordt. Nadenken, creatief bezig zijn en natuurlijk winnen. In dit tactische bordspel moet je voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Hier komt natuurlijk veel meer bij kijken dan een beetje decoreren en houd je zo’n 40 minuten bezig.

Trap er niet in! € 18,69

Lachen, gieren brullen met dit poepspel, want er is natuurlijk niks leuker dan iemand die in een ‘drol’ stapt. In dit spel krijg je een blinddoek om en moet je de drollen op de speelmat zien te vermijden.

Twister € 14,44

Als de kerstsfeer echt een beetje is ingedut of de helft van de gasten tegen een food coma aanzit, haal dan maar Twister tevoorschijn. Binnen no time is iedereen weer actief en wordt er gegarandeerd gelachen.

Add a comment

Geef een reactie