Lifestyle

BALR. lanceert unieke samenwerking met MINI Amsterdam

BALR. lanceert als eerste Nederlandse lifestylemerk een unieke samenwerking met MINI Amsterdam. Het merk heeft een speciale uitvoering van de MINI Cooper S Clubman ontworpen. De auto is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij MINI Amsterdam.

BALR. heeft ervoor gekozen alleen gebruik te maken van materialen die bij MINI passen. MINI heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van aankleding en oog voor detail, wat goed aansluit bij de visie van het lifestylemerk. De auto is afgewerkt met luxueuze BALR. nappa lederen bekleding, sfeerverlichting die meer glans aanbrengt en een bagageruimte van maar liefst 1.250 liter. De auto biedt een stijlvol design en veel comfort, maar is toch heel praktisch, of je nu kiest voor een rit door de stad of samen eropuit trekt.

Onmiskenbaar MINI Design

De BALR. MINI Cooper S Clubman heeft alle kenmerken die je van een MINI gewend bent – stijlvol, slim en compleet verzorgd. De achterkant van de auto levert bewonderende blikken op. De sportieve lijnen met brede schouders en de karakteristieke dubbele deuren met verchroomde openingsgrepen vallen direct op. Daarna springen de horizontale achterlichten in het oog. Het MINI Centre Instrument geeft je toegang tot een wereld van hightech functies en online diensten. In de iconische ronde interface zit een schitterend high- res kleurenscherm. Dit kristalheldere display is er voor diverse toepassingen, van entertainment en navigatie tot de geavanceerde technologie van MINI Connected. Het is de centrale toegang tot de functies die van elke rit een beleving maken. Daarbij zorgen prikkelende accenten en duidelijke contrasten voor de karakteristieke MINI-twist. De auto is verder uitgerust met alles wat je van een MINI verwacht: Head-Up Display, wireless charging, elektrische handrem, bagagevangnet en bumpersensoren van de Park Distance Control.

“We zijn heel blij met deze unieke samenwerking met MINI Amsterdam. Zo kunnen we onze lifestyle verder blijven innoveren en uitbreiden.”, zegt Creative Director, Demy de Zeeuw. “Een goede auto waarbij alle details kloppen past natuurlijk perfect in het leven van een BALR.” De BALR. MINI Cooper S Clubman blinkt uit door zijn evenwichtigheid en subtiele ver jning. Hij mixt moeiteloos stijl met comfort en wordt gekenmerkt door het iconische BALR. hexagon patroon, nappa lederen bekleding en het BALR. logo op de hoofdsteunen.

De auto is vanaf vandaag te bewonderen in de showroom van MINI Amsterdam en exclusief verkrijgbaar vanaf €48.000.

BALR. MINI COOPER S CLUBMAN 1

BALR. MINI COOPER S CLUBMAN 2

BALR. MINI COOPER S CLUBMAN 3

Add a comment

Geef een reactie