Lifestyle

Disneyland Paris viert deze kerst 90 jaar Mickey Mouse

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het alweer kerst. En dat is natuurlijk de favoriete tijd van het jaar voor jouw kids, dus zorg dat je goed beslagen ten ijs komt dit jaar en plan een paar dagen Disneyland Paris. Hier is namelijk veel te beleven, want Mickey is jarig. De beroemde muis blaast dit jaar namelijk 90 kaarsjes uit en dat wordt gevierd tijdens Mickey’s Vrolijke Kerstfeest .

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw dat elke dag valt. Vervolgens kunnen zij zich verder laten onderdompelen in de magie van kerst met een unieke nieuwe 4D attractie en betoverende shows.

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’*
Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren.

Christmas Songtime!
De gasten die van kerstliedjes houden kunnen genieten van de nieuwe show ‘Christmas Songtime!’ in het Videopolis Theater in Discoveryland. Elke dag krijgen gasten de kans om op het podium deel te nemen aan de show, samen met Mickey, Minnie, Goofy en de professionele zangers van Disney. ‘Christmas Songtime!’ is onderdeel van het programma ‘Disney Performing Arts’.

Disney’s Christmas Parade
De ‘Disney’s Christmas Parade’ maakt een grote comeback en verspreidt twee keer per dag de magische winter over het Disneyland Park, met sneeuw dat valt in Main Street U.S.A. Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy leiden de dans. Ze bereiden zich voor op kerst samen met al hun vrienden. Ook Woody en Buzz Light Year van Disney•Pixar’s Toy Story zijn te zien, samen met dansende peperkoekmannen en allerlei andere kersttraktaties.

Magische kerstontmoetingen
Tijdens Mickey’s Vrolijke Kerstfeest kunnen de gasten Marie van de Aristokatten, Dagobert Duck, Peter Pan, Miss Bunny en vele andere Disney Figuren ontmoeten. Ook de Kerstman komt naar Disneyland Paris en neemt tot en met 25 december zijn intrek in Meet Mickey Mouse waar hij de gasten onthaalt voor een magische ontmoeting.

De kerstboom wordt verlicht met ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’
Elke avond worden de duizenden lampjes in de 24 meter hoge kerstboom in het Disneyland Park aangestoken tijdens de betoverende show ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’ met Mickey, Minnie en de Kerstman. Zij tellen samen met de gasten feestelijk af en door de betoverende kerstverlichting, sneeuw en Disney magie worden de gasten ondergedompeld in de magie van kerst. Om 90 jaar Mickey Mouse te vieren is de kerstboom versierd met nieuwe decoraties en heeft de show een nieuw muzikaal intermezzo, speciaal voor Mickey.

A Merry Stitchmas
Stitch neemt het Royal Castle Stage over tijdens de knallende en muzikale kerstshow ‘A Merry Stitchmas’ voor het Kasteel van Doornroosje. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten veel plezier hebben met Mickey en Minnie, Donald, Katrien en Goofy, op de maat van enkele grote kerstklassiekers.

The Enchanted Advent Calendar van 1- 24 december
Elke ochtend kunnen de gasten de magie van kerst tot leven brengen met ‘The Enchanted Advent Calendar’, een levensgrote advent kalender voor het Kasteel van Doornroosje. Elke dag hebben Mickey, Minnie of Goofy een nieuwe verrassing.

Het kerstseizoen in Disneyland Paris zal 10 november aftrappen en gaat gezellig door tot 6 januari 2019.

Add a comment
Muriel Grootaers

Muriel Grootaers

Geef een reactie