DropMix Music is een DJ game voor jong en oud

Lifestyle

DropMix Music is een DJ game voor jong en oud

De makers van onder andere Guitar Hero komen nu met een soort bord spel dat ervoor zorgt dat iedereen de muziek op je feestjes leuk vindt. Het blijft lastig om alle muzieksmaken te pleasen tijdens een verjaardag maar met Dorpmix wordt dat een stuk leuker. De basics zijn best easy, je kunt verschillende kaarten op de decks leggen waarna de app een bepaald deel van de hit afspeelt. Daarna kun je een nieuw nummer (kaart) op de volgende plek leggen en zo mixt het apparaat zelf de vocals van het ene nummer met het andere. Een leuke interactieve manier om ook je kids een en ander bij te brengen op muzikaal level.

 

668-Dropmix

 

Het spel komt met een ingebouwde headphone jack om speakers mee aan te sluiten en 60 RFID chip muziek kaarten. Je moet wel zelf even 4 AA batterijen toevoegen en een tablet of telefoon op het dock zetten met de bijkomende app. Zo kun je namelijk nog meer verschillende games spelen, zoals mix wedstrijden en freestyles.

Hasbro is al bezig met expansion packs zodat je straks meerdere kaarten en dus muziek kunt kopen. Die gaan ongeveer $1 per kaart kosten, wat niet goedkoop is, maar dan heb je wel een party waar iedereen de muziek zal waarderen. De game is te koop voor €99,99 op www.amazon.com.

 

 

 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie