Lifestyle

Verras je liefste voor Valentijn met dit fijne cadeau...

Nog 1 week en dan is het zover! De dag van de liefde; Valentijnsdag! Je was het misschien vergeten maar we got you covered met een fijne cadeau tip. En het leukste van dit cadeau is dat je er zelf ook van zult genieten.

Want wat dacht je van dit sexy setje uit de Sylvie Flirty collectie. De hele collectie van deze knappe business babe is om het ´warm´ van te krijgen. Ons oog is gevallen op de sexy ´Angelina Body´. Deze string body is gemaakt van zacht en elastisch satijnmateriaal, gecombineerd met een luxe kant.

Je bestelt dit sexy setje handig en snel via Amazon Prime. Deze service is ideaal voor wie altijd bijna te laat is want deze service geeft je onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen artikelen binnen één dag en nog eens meer dan één miljoen artikelen die binnen twee dagen worden bezorgd. Plus met Amazon Prime winkel je eenvoudig in ruim 30 categorieën en krijg je snelle, onbeperkte en gratis premium verzending. Ook retourneren is gratis. En wist je dat Prime-leden ook toegang hebben tot onbeperkte streaming van een groot aantal films en tv-programma’s via Amazon Prime Video. Ideaal om haar te verrassen met een romatische film de 14e…

Sylvie Flirty Lingerie Angelina Body: Eur 69,95

www.amazon.de

 

sylvie-meis-pret-a-pregnant

sylvie-meis-pret-a-pregnant-1

 

Add a comment

Geef een reactie