Logo

Founder & Director

Janine Kho

Janine begon haar carrière als account manager bij So PR – een van de grootste fashion, beauty en lifestyle PR bureaus in Amsterdam. Na drie jaar succesvol managen van veel premium merken was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo nam Janine de rol als PR manager voor bekende celebrity stylist Danie Bles op zich. Twee jaar later verwachte ze haar eerste kind, en na alle ervaring en kennis in de wereld van fashion wilde Janine er ook tijdens haar zwangerschap graag goed gekleed bij lopen. Daarom lanceerde ze Prêt à Pregnant & The-Mom.com & The-Dad.com als een dagelijkse inspiratie voor (verwachtende) ouders die zich tijdens en na de bevalling goed en zelfverzekerd willen voelen.

Zeven jaar na de lancering van Prêt à Pregnant & The-Mom.com & The-Dad.com zijn de websites uitgegroeid tot ware merken. Naast het creëren van online content houdt het team zich ook bezig met het ontwikkelen van creatieve concepten voor merken en het ontwikkelen van online strategieën voor een groot portfolio aan klanten.

Daarnaast is Janine ook contributor bij Talkies Magazine.

“Natuurlijk verandert er veel zodra je moeder wordt – maar het hoeft allemaal niet zo dramatisch te zijn! Het is zo zonde om je eigen style te verliezen. Prêt à Pregnant levert je de beste fashion, beauty en lifestyle tips om moeders op hun best te laten zijn.”

JANINE'S LATEST ARTICLES