Logo

Fashion

Must-have Dad & Son sneakers volgens sneaker liefhebber Lawrence Kho

Lawrence Kho is zeker een dad with style die we in de gaten moeten houden. Na een aantal jaar in New York gewoond te hebben, woont Lawrence these days samen met zijn vrouw Marinke en zoon James in Amstelveen. Aan het New York avontuur heeft Lawrence één groot virus overgehouden; het sneaker virus. Niet alleen Lawrence zelf loopt altijd op de coolste sneakers, maar ook zoon James. Wij vroegen hem aan welke Dad & Son sneakers hij speciale herinneringen heeft en welke er op zijn wishlist staan.

Onze vader-zoon sneaker wishlist is sterk beïnvloed door onze tijd in New York, waar een levendige sneaker culture heerst, en zo ook de sneakercollectie van ons zoontje James. Ik ben zelf sneaker liefhebber en verzamelaar, waarbij ik altijd een voorkeur voor Nike heb gehad.

First sneakers:

Een van James zijn eerste kraamcadeaus waren Adidas x Kanye Yeezy Turtle Doves, een zeldzame sneaker die ik zelf niet eens heb.

Nieuwste aanwinst:

Onlangs heb ik voor James een paar Nike Air Force1 x Off White’s gekocht, omdat ik het zo gaaf vond dat van deze zeldzame Nike x Off White The Ten versie een kindervariant was uitgebracht.

Wishlist:

Op onze ultieme wishlist staan de vader-zoon combinaties van de Sean Wotherspoon x Air Max 1/97 en Tom Sachs x Nike Mars Yard Sneakers in samenwerking met Nasa. Beide sneakers hebben voor jong en oud cult status en zijn moeilijk aan te komen. De reseller prijzen zijn inmiddels torenhoog.

Boosts:

Wanneer ik sneakers voor James uitkies, kies ik alleen sneakers die ik zelf ook zou dragen en lekker vind zitten. James is begonnen met verschillende Boost variaties van Adidas, gevolgd door de Adidas Pharrell Williams Tennis HU Sock Sneakers en Adidas Swift Run C Running. De Boosts zijn veruit het meest comfortabel, en dit was oorspronkelijk ook de reden van mijn keuze omdat ik zelf mijn Adidas Ultra Boosts een van mijn meest comfortabele sneakers vind.

Classics

Daarnaast kunnen Converse Chuck Taylor All Star High en Low Tops, als vader-zoon sneakers niet missen, maar gaat het daarbij vaker om de beschikbaarheid in prints, en wat minder om comfort. James heeft verschillende varianten van de Converse Superheroes edities, en die match ik dan weer door mijn Converse Wonder Woman Low Top hand painted canvas sneakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *