Logo

Wheels

MY19 updates voor Maserati Ghibli, Quattroporte en Levante

Maserati heeft de Ghibli, Quattroporte en Levante verder fijngeslepen voor Modeljaar 2019. Alle varianten hebben nu een vernieuwde schakelpook, die eerder debuteerde op de Levante Trofeo. Hij heeft een nog intuïtiever schakelpatroon en werkt met kortere slagen. Daarbij hoeft de bestuurder de pook alleen maar van rechts naar links te bewegen om te schakelen tussen de automatische en handmatige modus van de achttraps ZF-transmissie. Met de nieuwe P-knop is de versnellingsbak gemakkelijk in de parkeerstand te zetten.

In alle drie modellen is het MTC+-infotainmentsysteem opgewaardeerd met andere graphics en een verbeterde bediening van de climate control. Ook nieuw is het optionele Pieno Fiore-leer, dat bekendstaat om zijn natuurlijke en zachte textuur en zijn unieke karakter. Het kan in de Ghibli, Quattroporte en Levante worden besteld in drie kleuren: zwart, rood en bruin. Maserati biedt ook twee nieuwe hoogglans interieurafwerkingen aan voor de Ghibli en Quattroporte. Voor de Levante zijn dat er zelfs drie.

In het modeljaar 2019 zijn er tien exterieurkleuren leverbaar voor de Quattroporte en elf voor de Ghibli en Levante. Volledig nieuw zijn het iconische Rosso Potente en het diepdonkere Blu Nobile. Veranderingen aan de Quattroporte GTS GranSport zijn er in de vorm van specifiek voor het model ontworpen zijskirts en een eigen grille.

De collectie lichtmetalen wielen voor de Ghibli, Quattroporte en Levante is uitgebreid met vijf nieuwe ontwerpen in 20 en 21 inch: één voor de Ghibli en twee voor zowel de Quattroporte als de Levante. De 22 inch Orione-wielen van gesmeed aluminium – de grootste ooit op een Maserati – zijn alleen beschikbaar op de Levante GTS.

Het recent geïntroduceerde Nerissimo-pakket krijgt voor het modeljaar 2019 ook een update. Het is nu beschikbaar voor een groter aantal exterieurkleuren en combineert zwarte elementen met donkere LED-koplampen, achterlichten en uitlaatmonden, zwartchromen details en nieuwe donkere wielen.

Voor meer informatie over Maserati in Nederland: www.maserati.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *