Logo

Kids

Nuna helpt je bij het uitzoeken van jouw ideale autostoel

Het verhaal van Nuna begint bij hun eigen familie. Hoe geven we de baby een plek aan tafel? Het antwoord was ons allereerste product – de ZAAZ stoel – uitgebracht in 2007. Vanaf daar groeide Nuna  uit tot een internationaal merk met wortels in Amsterdam. Inspiratie vinden ze altijd in de praktische kant van het familieleven: het opvoeden van kleintjes is prachtig en pittig. En vaak allebei tegelijk. Het draait dus niet alleen maar om de kinderen. Zij ontdekten zelf dat als het op babyspullen aankomt, praktisch én mooi de ultieme combinatie voor ouders is. Daarom bestaat er niks beters dan een slim ontwerp – met doordachte oplossingen – en dat geldt zo ook voor de autostoel.

Nuna heeft een prachtige collectie autostoelen in haar assortiment. Ben je opzoek naar een eerste of nieuwe autostoel voor jouw kleintje dan kan onderstaand overzicht van de verschillende modellen van Nuna je wellicht op weg helpen.

REBL Plus autostoel:

Of je nu met een baby of kleuter op pad bent, met i-size kom je veilig thuis en is iedereen blij.

De zitting van de REBL plus kan 360° graden om z’n as draaien en dat maakt het een stuk makkelijker om je kindje te installeren voor de rit. Zelfs wanneer ze hun beste octopus impressie doen! Bovendien vervoer je jouw kindje zo langer achterwaarts en dat is wel zo veilig.

De stevige staalkrachttechnologie, de enorm veerkrachtige kunststoffen en de i-size beveiliging zorgen voor een premium bescherming.

Dus ontspan en geniet van elk magisch momentje tijdens iedere rit. Vanaf de geboorte totdat ze 4 jaar oud zijn.

NORR autostoel:

Comfortabel onderweg op de veiligste manier. Achteruit kijkend in de auto. Dat is waar het bij de NORR om draait.

Een systeem dat mee groeit met je kind, met stevige staalkrachttechnologie en Plus Test goedkeuring. Deze I-Size autostoel voldoet aan en overtreft alle eisen en wensen van het dagelijkse veilig vervoeren van je kind. En is zelfs tot 5 keer veiliger door het achterwaarts meerijden vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. Zo eenvoudig als: Zitten, Draaien en Gaan!

Klaar voor een ritje?

MYTI Red dot award winnende autostoel NUNA

Geef ze de ruimte om veilig te kunnen groeien – in hun comfort zone. De MYTI autostoel vervoert ze eerst met een harnasgordel en daarna als een stoel verhoger. En is tegelijkertijd i-Size veilig en serious relaxed. Met een drievoudige verstelmogelijkheid en instelbaar groeisysteem, kun je van elk ritje een plezierritje maken. Deze stoel heeft de Red Dot Award 2019 gewonnen!

PIPA Lite infant carrier / draagbare autostoel met isofix basis

Stevig en licht tegelijk. Beschermend en draagbaar. Twee dingen die jij precies nodig hebt. Met een slank nieuw ontwerp weegt PIPA lite minder dan alle andere Groep 0+ autostoeltjes: 2.3 kg. Sjouw met gemak langer, vertrouw op het Aeroflex schuim, de True lock base-installatie en de hoogwaardige materialen.

Minder dragen is echt beter.

Nieuw bij Nuna: The Threaded limited edition collectie

Een eenvoudig, maar toch tijdloos kleurenpalet laat het textiel naar voren komen, waardoor de stoffen prachtig uitkomen. Met de hand geselecteerde draden verweven in premium, dynamische texturen creëren een natuurlijke en luxueuze omgeving voor de baby. Prachtige belijning en oog voor de kleine details geven deze Threaded collectie een stijlvolle en luxueuze look die echt tijdloos is. Deze collectie is vanaf 21 mei beschikbaar.

Voor meer informatie over de autostoeltjes van Nuna kijk je op de website: www.nuna.eu

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *