Logo

Kids

Speelgoedtip: Codi de RoboDino van Vtech laat emoties programmeren

Een dansende dino, welk kind wordt hier nou niet blij van?! Codi Mijn Robodino is de nieuwste troef van VTech. Wel een met een humeurtje op z’n tijd. Het goede nieuws: zijn stemming wordt door jouw kleintje bepaald, Codi laat zich programmeren via de stekels op zijn rug. Dat is interactie, pure uitdaging voor mini wizzkids (2 tot 5 jaar) !

Codi, die nu al de nominatie Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland op zak heeft, kan dankzij de verschillende combinaties die door de kinderen zelf wordt gemaakt, brullen zingen en dansen. Hij beweegt of gaat compleet los op een van de vele muziekstijlen uit zijn oeuvre. Maar hij heeft, hoe menselijk is dat, ook een gevoelige kant. Soms is hij moe, een beetje humeurig zelfs. Zo’n realistische dino kwamen we nog nooit tegen!

Dankzij de rugstekels en de in Codi’s DNA verpakte eigenschappen maakt jouw kleintje 27 verschillende combinaties en leert het eindeloos. Liedjes, kleuren, vormen, oorzaak en gevolg. Is de pijp eindelijk leeg na zoveel spelen, dansen en zingen, dan kruipt Codi het liefst terug in de speelhoek en kunnen zijn stekels worden opgeborgen in zijn dino ei, zodat ze niet kwijt kunnen raken.

Advies verkoopprijs: € 44,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *