Logo

Lifestyle

Swatch plaatst moms op voetstuk met #IAMWONDERMOM special

Je zou het bijna vergeten in deze tijden, maar Moederdag staat om de hoek. Dit jaar misschien wel een extra speciale dag, want de meeste moms zijn these days niet alleen mama, maar ook juf. Home scholing is een heel nieuwe ervaring en hoewel we het natuurlijk met alle liefde doen, is het best wel pittig.

Swatch zet dit jaar alle moms extra in de schijnwerpers met de gelimiteerde Moederdag Special #IAMWONDERMOM, een ode aan alle moeders, geïnspireerd door onze moderne superhelden. Wat superhelden zijn zij zeker. Ze kennen de schema’s van het hele gezin voor de hele maand en daarna. Ze kunnen het huis in 30 minuten opruimen, terwijl ze een telefoontje van hun werk krijgen om ‘even’ wat dringende problemen op te lossen. Ze zijn in staat om telkens weer een variërend menu klaar te maken voor het avondeten, tussen het douchen van de kinderen en het dekken van de tafel door. En meestal rechtvaardigen ze het met een simpele “ja, iemand moet het doen”.

Het harde werk van onze moeders wordt weleens onderschat, en Swatch zet hen daarom graag eens extra in het zonnetje. De gelimiteerde Moederdag Special heeft een liefdesrood design, een horlogeband bedekt met kleine hartjes en een wijzerplaat met het WONDERMOM-embleem.

Prijs € 80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *