Leer je kids Engels met Spider-Man van Sphero

Tech

Leer je kids Engels met Spider-Man van Sphero

Super toy ontwikkelaar Sphero is inmiddels al een aantal keer voorbij gekomen, en met een reden. Het bedrijf maakt namelijk te gekke toys die je kids een nieuwe speelgoed ervaring geven. Dit keer komt het bedrijf samen met Comic gigant Marvel met een intellectuele versie van Spider-Man.

 

668-Sphero-2

 

Anders dan de andere toys van Sphero staat Spidey rustig op de tafel en is hij gemaakt om gesprekken te hebben met je kids. Zo vertelt hij over z’n avonturen, beantwoord hij vragen en speelt hij games met de kids. Je kinderen kunnen met behulpt van de smartphone app makkelijk de settings instellen en het avontuur aan gaan met de superheld. De pop verstaat ze en onthoud zelfs stemmen. Denk aan een soort Amazon Alexa in Marvel vorm.

 

668-Sphero1

 

Je kunt de rubberen pop zelfs door de lucht gooien en hij zal naar behoren reageren. Ook kan Spidey de kamer van je kids bewaken, doormiddel van een bewegingssensor schreeuwt hij naar iedereen die binnen komt. De toy komt natuurlijk niet geheel onverwachts, aangezien binnenkort de nieuwe Spider-Man film in première zal gaan.

De pop is voor nu alleen verkrijgbaar in het Engels, maar als je kids uit genoeg zijn is dat een mooie manier om ze de taal bij te brengen. Bekijk hieronder de introductie video en vind meer info op www.sphero.com.

 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie