Upgrade je fiets met The Copenhagen Wheel

Tech

Upgrade je fiets met The Copenhagen Wheel

Je wordt tegenwoordig steeds vaker ingehaald door oudjes op mega fietsen. Van die lelijke E-bikes die jouw fixie er met gemak uitfietsen. Een fiets die totaal niet past bij je image als young Dad maar je kunt ze echt niet zomaar voorbij laten gaan. Super Pedestrian heeft de oplossing: The Copenhagen Wheel, een upgrade voor de fiets die je al hebt. Het gaat namelijk om een super moderne electro motor ontwikkeld op MIT, dat je met behulp van je smartphone kunt instellen. Het leuke is dat het wiel gewoon op je eigen fiets past.

 

668-Copenhagen-Wheel

 

Zo kun je je trips bijhouden, verschillende snelheid-modes instellen en de fiets op slot zetten met de bijkomende app. De motor synchroniseert met jouw bewegingen waardoor de extra snelheid heel natuurlijk aanvoelt. Afhankelijk van de stand die je gebruikt kun je zo’n 30 kilometer fietsen op een batterij.

 

668-Copenhagen-Whee

 

Als je een beetje handig bent hang je het apparaat gewoon aan het achterwiel van je fiets en kun je die e-bikes gemakkelijk bijhouden. Met de Turbo mode kun je ze zelfs voorbij! Kijk op www.superpedestrian.com voor meer info en check de video hieronder voor de details.

 

Add a comment
Wouter Derksen

Wouter Derksen

Geef een reactie