The Dads

INTERVIEW: 'WHO'S YOUR DAD?' SANDER KLEINENBERG

Sander Kleinenberg, de partner van Noor de Groot – a.k.a. Queen of Jetlags – is vader van twee prachtige dochters Bibi en Olivia. Sander is DJ en producer en dankzij zijn werk reist hij vaak samen met zijn gezin de wereld rond.

Wat is het eerste wat je deed toen je ontdekte dat je vader werd? En wie was de eerste die je belde?
In beide gevallen was mijn vader degene die ik het eerste belde. Ik denk dat je dat diep van binnen graag het eerst wilt doorgeven aan je eigen bloedlijn. Mijn broer zal zeker de tweede zijn geweest. Wij hebben een sterke band wat dat betreft.

Wat wil je je kinderen graag meegeven?
Ik vind het onderwerp keuzes maken en verantwoordelijkheid erg belangrijk in de opvoeding. Je kinderen een goed compas geven is denk ik de grote uitdaging en uiteraard iets waarvan je hoopt dat dat van generatie op generatie overgaat in balans met de wensen van de tijd en je partner uiteraard. Buiten die basis zorg je uiteraard voor zoveel mogelijk ruimte tot ontplooiing. Ik moet wel eerlijk zeggen dat beide kinderen op een verschillend moment in hun ontwikkeling staan dus dat zorgt wel voor wat uitdagingen. En Noor en ik zijn op gezette tijden zelf uiteraard nog kind, haha.

Kun je je persoonlijke stijl omschrijven? Wat zijn je favoriete merken? En als je maar 6 items uit je garderobe mag meenemen welke zouden dat zijn?
Ik hou ervan om alles te mixen maar streetstyle is wel mijn main vibe, ik ben enorm fan van Virgil Abloh, Margiela, Faith Connection en de laatste tijd ook Greg Lauren (alhoewel echt onbetaalbaar). Mijn 6 favorite items zijn: skinny black jeans, zwarte Faith Connection hoodie, Dior winterjas, (12 jaar geleden gekocht in Milaan toen Hedi Slimane nog de baas bij Dior was), vintage Back Street Boys tour shirt, Fendi sneakers en mn favoriete onderbroek van Sunspel and I’m ready to rock.

Hoe combineren jij en Noor jullie carrière samen met het ouderschap?
Soms een moeilijke puzzel met 1000 stukjes maar vaker een heerlijke gekke reis vol verassingen en uitdagingen. Ik moet eerlijk zeggen dat Noor sinds ze moeder is wat minder avontuurlijk is, ik ben meer van het gewoon doen en zien waar het schip strand, Noor heeft wat dat betreft meer verant- woordelijkheidsgevoel en dat is ook begrijpelijk want ik heb er al eentje best ver op de rit en dan wordt je toch wat chiller in je benadering. Gelukkig houden we elkaar op deze manier lekker in balans. Intuïtief ontziet de een de ander als de waan van de dag daarom vraagt. Kinderen wijzen ook vaak zelf de weg, als jij ze de aandacht niet geeft die ze nodig hebben zullen ze dat echt wel laten merken.

Welke gadget niet mag ontbreken in het leven van een vader?
Een goede rugzak!

Welke stroller gebruik je voor Olivia?
Een Bugaboo Bee.

Wat is de beste plek voor een dagje uit met de kinderen in het weekend?
Noor en ik zeggen wel eens lachend dat dat eigenlijk bij ons thuis is en dat is ook zo, vooral ook omdat het niet heel erg vaak voor komt.

Welke beauty producten kunnen we op je badkamer plank vinden?
Ik jat wel eens een creme van Noor, die krijgt werkelijk waar scheepsladingen toegezonden dus ik pak meestal het duurste dat zij niet gebruikt, haha. Dat is nu iets van Sisley, maar beauty komt van binnen hoor, gewoon beetje gezond eten niet teveel drinken en met koud water je gezicht wassen.

Wat staat er op je bucket-list?
Ik ben laatst naar de voetbalwedstrijd Boca Juniors tegen River Plate in Buenos Aires geweest, de gekste derby ter wereld en stond ik tussen de gekkies van Boca. Ik heb besloten om mij na deze experience niet meer uit te laten over bucket list dingen behalve hopelijk ooit anderen te kunnen helpen of inspireren met bucket list wensen.

Wat is voor jou de ultieme gezinsauto en waarom?
Uber

Eventuele tips voor andere vaders?
Tel tot 10

Wil je meer lezen over Sander? Lees dan Talkies Magazine!

Add a comment

Geef een reactie