Logo

Wheels

Vaderdag tip: BMW Safety Experience

Het is alweer bijna tijd voor één van de leukste dagen van het jaar: Vaderdag! Natuurlijk is jouw vrouw al in het geheim het perfecte cadeau voor jou aan het regelen, maar je mag haar best even een zetje in de goede richting geven ;-). Als je van een beetje snelheid en actie houdt, is de BMW Safety Experience te gek om te gaan doen en laten ze nu net een fijne Vaderdag actie hebben.

Tijdens de BMW Safety Experience -een halve dag vol actie en avontuur in Zandvoort- mag je samen met 1 extra familielid in één van de nieuwste BMW’s stappen om te driften, J-turns te maken en een slalom wedstrijdje te doen.

ONDERDELEN VAN DE VADERDAG TRAINING:

Ontvangst en inschrijving

Ontvangst met koffie, gevolgd door een korte theoretische uitleg.

Driften

Hoe zet je een BMW mooi dwars in een bocht? En hoe houdt je dat vast, voor een sierlijke lange en gecontroleerde drift? Op de gladde rotonde brengen de instructeurs de fijne kneepjes bij. De achterwielaandrijving van BMW garandeert de ultieme drift-ervaring.

J-turn

Een manoeuvre die je wellicht al uit films kent maar nu ga je deze zelf uitvoeren! Je Rijdt achteruit op om vervolgens de auto in 1 vloeiende beweging om te gooien. Tijdens de draai vlug in de juiste versnelling zetten en hij kan weer door. Een adrenalinestoot gegarandeerd!

Slalom competitie

Welke vader mag zichzelf de snelste vader van de dag noemen? Rijd zo snel mogelijk over een met pylonen uitgezet parcours in één van de BMW modellen en zet een snelle tijd neer. De overige vaders, zonen en dochters langs de kant zijn echter zeer kritisch, de tegenstanders zullen zeker melden dat u een pylon heeft geraakt, dit leidt namelijk tot een straftijd. De snelste vader zal worden gehuldigd en heeft de eer om zich de snelste vader van de BMW Driving Experience te mogen noemen!

Boek de training snel online en leg gelijk een datum vast ==> BMW Safety Experience

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.