Logo

Lifestyle

Voorjaarsvakantie Tip: Wasstraat Experience ‘Loogman By Night’

In deze tijd zijn de oude en vertrouwde vakantieuitjes zoals de dierentuin of een pretpark een no go. Gelukkig worden we in tijden van Corona steeds creatiever en is een ritje door de wasstraat al een feest. Yep, de wasstraat is een uitje geworden en de manier om even in een andere wereld te zijn en daar springt Loogman in Rotterdam slim op in. Zij vieren de heropening namelijk met een te gekke wasstraat experience: “Loogman by Night.”

De komende twee weken kan iedereen bij Loogman in Rotterdam terecht voor deze unieke experience gecombineerd met een perfect schone auto. Stofgezogen èn gewassen, een auto wassen is nog nooit zo’n feest geweest! Verwacht een ‘drive through’ route, die je middels alle versierde lichtjes echt een uitgaansgevoel geeft.

‘Juist in deze tijd is het noodzakelijk om creatief te zijn. Met de ‘Loogman By Night’ hopen wij weer voor de verrassing en entertainment te zorgen waar onze klanten nu veel van moeten missen. Trouw aan ons eigenzinnige DNA, zetten wij ons met vooruitstrevende concepten net even iets anders op de kaart dan de doorgaanse wasstraat’, aldus Kees Yzebaart, directeur van de Loogman Groep.

Tot 6 maart kan iedereen van 17:00 tot 20:00u, zonder afspraak, de drive through in Rotterdam ervaren. Na drie weken reist de ‘Loogman By Night’ experience, wederom voor drie weken, door naar Almere. De openingsavond in Almere vindt plaats op 8 maart tijdens Internationale Vrouwendag. Op die dag gaat niet alleen de auto door de wasstraat, maar zal er ook een make-over wasstraat aanwezig zijn. Alle vrouwen; stay tuned.

Meer info: www.loogman.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *