Logo

Kids

Welcome to the Hidden Side: augmented reality-spel van LEGO nu verkrijgbaar

Goed nieuws waar échte LEGO fans al even op hebben gewacht: het augmented reality-spel LEGO® Hidden Side™ is verkrijgbaar! Het is het eerste spel waarin de online en offline wereld worden gecombineerd via augmented reality. Elk LEGO Hidden Side-model – bijvoorbeeld een schoolbus of school – kan worden gebouwd zoals het er normaal uitziet, maar krijgt ook nog eens de extra laag: de behekste versie van zichzelf. Zo biedt LEGO precies wat kinderen willen: niet alleen de fysieke uitdaging van het bouwen met flink wat details en functionaliteiten, maar ook nog eens een universum vol verhalen.

LEGO Hidden Side bestaat uit een bloedstollende, creatieve wereld vol spoken. Kinderen bouwen net zoals alle andere LEGO-sets eerst hun eigen wereld. Nieuw aan Hidden Side is de augmented reality-laag erna: het offline spel dat ze hebben gebouwd, brengen ze met de gratis app zelf tot leven. Zo ontstaat een verborgen wereld vol interactieve mysteries en uitdagingen. Op dit moment zijn er acht verschillende LEGO Hidden Side-sets, waaraan regelmatig updates en spannende mysteries worden toegevoegd.

In een van de acht spellen is een oude schoolbus omgetoverd tot een mobiele commandopost voor spokenjagers: de Haunted Schoolbus.Hierin moeten kinderen de strijd aangaan tegen het draagbare spooktoilet. Binnenkort parkeert LEGO de Haunted Schoolbus in Amsterdam, om iedereen kennis te laten maken met Hidden Side. In deze levensgrote spooky bus kunnen kinderen met de verschillende Hidden Side-sets spelen. De bus met eigen ogen ervaren? Dat kan op zaterdag 28 en zondag 29 september in Amsterdam.

LEGO Hidden Side is vanaf nu verkrijgbaar via de website en via geselecteerde verkooppunten. De bouwpakketten variëren in prijs tussen 19,99 euro en 129,99 euro. De LEGO Hidden Side-app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.

Meer informatie is te vinden op: www.lego.com/hidden-side

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *